iPhone iPad iPod Touch Cihazlarda Site Nasıl Engellenir

yorumsuz
1.949
iPhone iPad iPod Touch Cihazlarda Site Nasıl Engellenir

iOS cihazlarında zararlı siteleri engelleyip ebeyv denetimlerini daha iyi yapabilmeniz için site engelleme aktivitesi nasıl yapılır? Bu tür sınırlamalar genel olarak küçük çocuklarımız varsa eğer hangi sitelere girip girmeyeceğini denetlemeniz için mutlaka kullanmanız gereken “Sınırlama” özelliğidir.

iOS Akıllı Cihazlarda Site Nasıl Engellenir?

Birkaç basit yöntemle iPhone iPad iPod Touch Cihazlarda Site Nasıl Engellenir sorunun yanıtına kolayca ulaşabileceksiniz. Telefonun “Ayarlar” kısmından “Genel” ve bu kategoriden sınırlamalar adımlarını takip ediyoruz. “Web Siteleri” seçeneklerinden isterseniz “Tüm Web Siteleri” seçeneğini seçerseniz hiç bir internet sayfasına iPhone ve diğer Apple cihazlarından giriş yapamaz.

Lakin daha çok kullanılan seçenek ise “Yetişkin İçeriğini Engelle” seçeneği ile +18 kelimelere duyarlı aramalara sınır koymaktadır. Ailelerin çocukların hangi sitelere girdiklerini denetleyen Ebevyn denetimizi kolaytırıyor mutlaka kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Sizin seçtiğiniz Web sitelerine giriş iznini engellemek için “Yalnızca Belirli Web Siteleri” seçeneğini seçebilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 7 Mayıs 2016

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın