Recuva Nasıl Kullanılır

yorumsuz
2.967
Recuva Nasıl Kullanılır

Recuva, yanlışlıkla sildiğiniz dosyaları geri getirmek için Window ve Android platformlarda hizmet veren dosya kurtarma programıdır. Kullanıcıların dosyalarına kavuşmak için silinen dosyaları kurtarma olarak işlev gösteren ücretsiz ve en iyi dosya kurtarıcısıdır.

Recuva ile Silinen Dosyalar Nasıl Kurtarılır

Oldukça basit kullanım araçlarına ve ara yüzüne sahip olan Recuva her seviyeden kullanıcıya hitap etmektedir. Peki silinen dosyaları kurtarma işleminde nasıl bir yol izlemeliyiz? Recuva dosya kurtarıcısı içerisinde bulunan sihirbaz yardımıyla aradığınız dosyaların isimlerini yazarak tarama yaptırarak aradığınız dosyalara kavuşabilirsiniz. Aranan dosya uzantıları içerisinde resimler, ses kayıtları, videolar, sıkıştırılmış dosya ve klasörlere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Hatta ve hatta gelen ve gönderilen silinen e-posta hesaplarınızı daha listeleyebiliyor.

Silinen dosyaları geri getirmek için Recuva programı kullanıcılarına iki farklı gelişmiş arama motoru seçeneği sunmaktadır. İki farklı arama motoru sunmasının nedeni eğer temel dosya arama sırasında aradığınız dosyaları bulamadıysanız, derin arama seçeneğini kullanarak silinen dosyalarınızı kurtarabilirsiniz. Bilgisayar üzerinde dahili diskler üzerinde tarama yapar ve harici diskler içerisinde de tarama yapabilme özgürlüğü sunmaktadır. Ayrıca SD kart ve Flash bellekler içerisinde silinen verileri de kurtarma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Telefondan silinen dosyaları kurtarma özelliklerine de sahip olan Recuva ile tek yapmanız gerek android veya iOS akıllı telefonları bilgisayarınıza sarj ve usb kablosu desteği ile bilgisayara bağlayıp kaybettiğiniz dosyaları bulmak için o dosyaları bulunduğu klasöre giriş yaparak dosya kurtarma işlemini de gerçekleştirebilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 12 Temmuz 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın