Ultrasurf VPN Nedir ve Nasıl Kullanılır

yorumsuz
4.893
Ultrasurf VPN Nedir ve Nasıl Kullanılır

Ultrasurf, ülkemizde ve birçok ülkede yasaklanan internet sitelerine giriş yapabilmeniz için kullanılan ücretsiz ve basit tasarımıyla dikkat çeken programdır. En iyi VPN programları arasında yer alan Ultrasurf, nedir, ne işe yarar ve nasıl kullanılır detaylı olarak yazımızda bilgi vereceğim.

Ultrasurf Nasıl Kullanılır?

Programı indirip herhangi bir kurulum gerektirmeden .exe dosyası olarak karşımıza çıkmaktadır. Engelli sitelere giriş için kullanılan https://www.indirson.com/ultrasurf/ programı dilerseniz USB bellediğinde .exe dosyasını taşıyarak herhangi bir bilgisayara oturduğunuzda açarak güvenli internet gezintileri ve yasaklanan sitelere giriş için kullanabilirsiniz.

Ultrasurf Ne İşe Yarar?

Program kendi sunucuları üzerinde bulunan farklı iP adresi kullanarak internet erişimi yapmanıza ve yasaklanan siteleri görüntülemenize yardımcı olur. Kullandığımız internet yavaş olması durumunda sansürlenen siteleri engellemek içinde kullanılarak internet hızınızı artırmak içinde kullanabilirsiniz.

Ultrasurf indir

Ultrasurf VPN programı sayesinde güvenlik duvarlarını aşabilir, erişimi engellenmiş olan sitelere giriş yapmak için kullanılan en iyi VPN hizmeti sağlayan program olma özelliği bulunuyor. Web sitelerine farklı IP adresi üzerindne ulaşıp internet trafiğini yönlendirmek içinde kullanılabilir. Üretici şirketi özellikler internet trafiği için programın gösterdiği performans konusundan rapor hazırladıklarını söylemektedirler.

Android, iOS, Windows ve Mac için en iyi vpn programlarını vpn programları kategorisine göz atarak istediğiniz VPN programını indirebilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 8 Mayıs 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın