Zula Oyunu Nasıl İndirilir Oynanır

yorumsuz
2.226
Zula Oyunu Nasıl İndirilir Oynanır

Zula oyunu, Türk yapımı bol aksiyonlu ve online oynanan FPS oyunu. Bilgisayarımıza ücretsiz indir yaparak oynayabileceğimiz ve oyun hikayesi Türkiye’de İstanbul ilinde geçen kurguya dayanmaktadır.

Zula Oyunu Nasıl Oynanır

Hikaye tam 50 yıl geriye giderek ana karamanımız bordo bereli olan Demir ile anlatmaktadır. Oyun boyunca Demir ile düşman istihbaratlarına karşı mücadele ederek geçiyor. Devlet tarafından görevlendirilen Demir düşman ülkelerin gizli işlerine dair bilgi toplayarak Zula oyununda ilerliyor.

Demir karakterinin oyuna yansıtılmasında farklı bir hikayeye dayanıyor. Türk askerimiz demir düğün gecesinde sevdiklerinin öldürülmesi ve kendisininde yaralanmasıyla oyun hikayesi başlıyor. Bunun üzerine intikam alabilmek için Türk vatanseverleri topluyor ve Gladyo üzerine güçlü bir şekilde yürümek için aksiyon dolu karşılaşmalar bizleri bekliyor olacak.

Zula oyunu çoklu oyuncu ile oynanabilirliği ile birçok oyuncuyla ücretsiz ve online olarak oynayabileceğiniz. İndirmek için www.indirson.com/zula-oyunu-indir/ bağlantısını takip ederek pc bilgisayara ücretsiz download edebilirsiniz.

Oyun grafikleri, çevre detayları ve oynanışı ile kısa zaman içerisinde büyük bir oyuncu kitlesine hitap edebilme başarısını elde etmiştir. Karakter, silah, çevre ve diğer modellemeleriyle bilgisayar oyunlarında farklı bir kalite sunmaktadır. Aksiyonun çok yüksek olduğu FPS tarzında olan bir oyunun Türkçe geliştiriciler tarafından tasarlanmış olmasıda gurur verici.

Zula Oyunu Nasıl İndirilir

Zula’yı oynayabilmek için öncelikle kayıt olup kullanıcı hesabı açmanız gerekiyor. Oyuna kayıt olduktan sonra Zula indir yaparak bilgisayarınıza bedava indirip oynamaya başlayabilirsiniz. Kayıt olabilmeniz için gerekli bağlantı indirme bağlantısı içerisinde bulunan içerikte mevcuttur.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 28 Ocak 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın