Clash Of Clans Bildirimleri Nasıl Açılır Kapatılır

yorumsuz
2.715
Clash Of Clans Bildirimleri Nasıl Açılır Kapatılır

Android telefon, android tablet ve iOS akıllı cihazlarında en çok oynanan strateji oyunu olan Clash Of Clans oyun bildirimlerini nasıl kapatıp ve nasıl açacağımız hakkında bilgi sahibi kolayca bilgi sahibi olmanızı sağlayalım. Oyun bildiğiniz üzerine ilk olarak 2013 yılında oyun piyasasına girmiş milyonlarca oyun severe hitap edebilmeyi başarmıştır.

Clash Of Clans oyunu hakkında biraz daha detaya girecek olursam yeniler bilmez eskiler iyi bilir Age of Empires ile 1997 yılında strateji oyunu sahipleriyle buluşmuştu. Clans oyununu geliştirip üst seviyelere tırmanabilmeniz için iksir, taş, altın, yeşil taş ve kara iksir gibi kaynaklar ile gelişim meydana gelmektedir.  Oyun için gerekli geliştirmeleri Google Play Store’dan android uyumlu telefonlar için ve iOS uyumlu telefonlar için App Store’dan ücretsiz veya ücretli indirme yapın.

Clash Of Clans Bildirimleri Açma ve Kapatma

  • Telefon yazılımlarına göre değişebilen açma kapatma farklılığı olsa da benzer yöntemle kapatılıp açılabiliyor.
  • “Ayarlar” Uygulamalar/Clash Of Clans seçeneklerini takip ederek ilerleyin
  • Karşınıza gelen “Uygulama Bilgileri” ekranından uygulama hakkında tüm ayarları yapılandırın.
  • Bildirim ayarlarını ayarlamak için “Bildirim” ekranına dokunun.
  • Son aşamaya gelindiğinde “Engelle: Bu uygulamalardan gelen tüm bildirimleri gösterme” seçeneğine sağ kaydırın. Böylelikle oyun tarafından gelen tüm bildirimler son bulmuş olacaktır.
Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 30 Haziran 2016

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın