Block Craft 3D Elmas ve Para Hilesi

25 yorum
50.966
Block Craft 3D Elmas ve Para Hilesi

Block Craft 3D, Android ve iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz MineCraft benzeri sandbox oyunu indir. Elmas ve para hilesi nasıl yapılır ücretsiz elmas ve para kazanmak için neler yapabiliriz.

Block Craft 3D Nasıl Oynanır

Oyun bizlere özgür ve oldukça geniş açık dünya sunuyor. Android apk ve iOS iPhone telefon ve tabletlerimize indirerek oynayabileceğimiz her yaşa hitap eden oyundur. Block Craft 3D indir oyna: Free Simulator oyunu temel olarak oyunculara tuğlaları üst üste dizerek binay inşa ediyoruz. Kendi şehrimizi oluşturup ağaçtan evler, uzay gemileri, kız kulesi, eyfel kulesi ve daha birçok görkemli yapılar inşa ediyoruz.

Oyunda para ve elmas kazanabilmek için ve Block Craft 3D oyununda hile yaparak elmas kazanmak için aşağıdaki indirme linkini ziyaret ederek indirin. Block Craft 3D oyunu ücretsiz olarak oynanabilmesi Minecraft’ın ücretli bir oyun olmasından dolayı alternatif bir oyun olarak oynayabiliriz.

Oyunu ücretsiz akıllı cihazlarınıza indirmek ve oynamak için buradan indirebilir ve elmas para hileleri nasıl yapılıyor oyun içerisinde görebilirsiniz www.indirson.com/block-craft-3d

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 4 Ocak 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın

Block Craft 3D Elmas ve Para Hilesi (25 Yorum)