En İyi Foto Montaj Programları

yorumsuz
3.672
En İyi Foto Montaj Programları

Fotoğraflarınızda yüz foto montaji ve aklınıza gelen bütün fotomontajlar üzerinde hakim bir birinden farklı kulanışlı foto montaj programlarını inceleyeceğiz. Foto montaj işini profesyonel olmaktan daha çok eğlencesine yapmak isteyenler için geliştirilmiş pek çok uygulama bulunuyor. Bu programlar sayesinde çekilen fotoğrafları daha eğlenceli ve kusursuz hale getirmek mümkündür. Özellikle fotoğraf düzenlemekten keyif alanlara hitap eden yazılımlar fotoğraf albümlerini sıkıcı olmaktan çıkaracak niteliktedir.

Face on Body

Dünya genelindeki milyonlarca kişinin foto montaj için tercih ettiği Face on Body, birkaç adımda fotoğrafların istene şekle bürünmesini sağlamaktadır. İstenen bir yüzü program içinde hazır bulunan yüzlere yerleştirmek ve fazlalıkları keserek kusursuz bir fotomontaj gerçekleştirmek mümkündür. Ücretsiz olan program aynı zamanda son derece kullanışlı ara yüzü ile de dikkat çekmektedir.

Place My Face

Mobil cihazlarda kullanıma uygun olan Place My Face c, fotoğrafları şekilden şekle sokmanın ücretsiz ve en eğlenceli alternatifleri arasındadır. Programı kullanmak için mevcut bir fotoğrafı seçmek ya da kamerayı aktif hale getirerek yeni bir fotoğraf hazırlamak yeterlidir. Ardından programdaki hazır montaj ögeleri arasından dilediğiniz ile yüz ya da gövde değiştirilebilir. Çeşitli şakalar yapabilmeyi mümkün kılan uygulama içinde hayvanlar, bebekler ve farklı konseptteki çerçeve kategorilerini bulmak mümkündür. Ayrıca fotoğrafların parlaklık ya da renk ayarlarını da düzenleme yardımcı olan menüsü ile de kusursuz fotoğraflar elde etmek oldukça kolaydır.

FastStone Photo Resizer 

Resimleri ideal formatına ya da boyutuna ulaştırmak için kullanılabilecek FastStone Photo Resizer programı birden çok fotoğrafın aynı ada dönüştürülmesine imkân tanımaktadır. JPEG başta olmak üzere oldukça çok sayıdaki formatta bulunan resimleri istenen formata dönüştürmek mümkündür. Kısa süre önce yapım şirketi tarafından yapılan güncelleme ile daha kullanışlı ve faydalı hale gelen program Windows platformlarda sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Dil seçeneği İngilizce olmasına karşın basit ara yüzü sayesinde isteyen herkes zorlanmadan bu programı kullanabilir.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 30 Mart 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın