En İyi Resim Editörleri

yorumsuz
1.598
En İyi Resim Editörleri

Fotoğraflarınızı resimlrinizi, istediğiniz gibi düzenlemek, filitrelemek gibi işlemlerinizi yapmak için gerekli en iyi resim editör programlarıdır. Yaşanan keyifli anlardan geriye kalan fotoğraflarına fazlasıyla değer veren ve onları daha da güzel kılmak için resim editörlerine ihtiyaç duyanlar için çok sayıda program bulunmaktadır. Ücretsiz olarak kullanıcılarına hizmet veren yazılımlar sayesinde kişisel ya da genel resimleri düzenlemek, yazı eklemek ve yeniden boyutlandırmak artık sorun olmayacaktır.

Picasa

Picasa PC’de bulunan fotoğrafların belli bir düzen içinde kalmasına ve farklı şekillerde düzenlenmesine yardımcı olan bir programdır. Program indirilip kullanılmaya başlandığı andan itibaren tüm resimlerin bir arada tutulmasını sağlamaktadır. Hatta bu alandaki gelişmiş özellikleri sayesinde resimlere farklı efektler ekleme ya da başkalarıyla kolayca paylaşabilme gibi özelliklerde sunmaktadır.

PhotoScape

Kolay olduğu kadar kullanışlı bir tasarıma sahip olan PhotoScape, fotoğraf editörü olarak tercih edilebilecek en iyiler arasındadır. Bütün fotoğrafları slayt şeklinde görüntülemeye izin veren program resimlere ışık ve yazı ekleme, boyutlandırma ve filtre uygulama gibi özellikleri de beraberinde sunmaktadır. Ayrıca fotoğraf düzenleme sırasında ekran görüntüsü de kaydederek bir fotoğraftan birden çok farklı resim elde edilebilir.

GIMP

Resim editörü yazılımları arasında çok yönlü ve popüler özellikleri bulunan GIMP, ilk olarak Linux için geliştirilmiş olmasına karşın kısa zaman sonra Windows işletim sistemlerini de içine dahil etmiştir. Kullanımı basit olan yazılım geniş içeriği ile de fotoğraf düzenlemeye ilişkin çok sayıda işlev sunmaktadır.

Adobe Photoshop CS6

Photoshop alanında yeniliklerin adresi olan Adobe Photoshop CS6, profesyonel anlamda fotoğraf düzenlemek isteyenlerin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Resim düzenleme özelliğinin yanında CS6 versiyonu ile video düzenleme konusunda da kullanıcılarına yardımcı olmaktadır. Renk tonu ayarlamaları, filtre ve animasyon gibi birçok seçenek kullanıcıların hizmetine sunulmuştur.

Paint.NET 

Ücretsiz resim editörü denince akla ilk gelenlerden biri olan Paint.NET fotoğraf düzenleme aracından üst düzey beklentisi olmayanlara hitap etmektedir. Şık tasarımı ve geniş kapsamı ile fotoğraflara efekt ekleme ve boyutlarını değiştirme gibi birçok işlemi bu program ile gerçekleştirmek mümkündür.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 17 Ekim 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın