LG G4 Arka Kapak Kilifi Nasıl Boyanır?

yorumsuz
2.937
LG G4 Arka Kapak Kilifi Nasıl Boyanır?

LG G4 Arka Kapağı Nasıl Boyanır (Videolu Anlatım)

Deri arka kapaklarını sevdiğimiz renge boyamak için ve arkasında bulunan deformasyon hatalarına karşı gerekli tüm çözümleri tek tek inceledik. G4 akıllı dokunmatik telefon kullanan kullanıcılarının kılıf sorunlarına çözüm buluyoruz.
lg g4 boyama
LG, yeni mobil cihazında amiral gemisi G4’te arka kapaklarına yerleştirilen koruma amaçlı ve göz hoşnutluğunada bir nevi hitap eden deri arka kapak kilifler tüm kullanıcıları oldukça şaşırtmış durumdadır. Şöyleki ilk olarak dezavatajlarını ele aldığımızda tüm kullanıcıların şikayeti olan yıpranmalar mevcuttur. Avantaj olarak yere düştüğünde hem gerekli korumayı ve kaliteli şık bir görüntüye bürünüp hoş bir görünüm elde etmemizdir.

Aşağıda paylaşacağımız videoda LG G4 arka kapak boyama nasıl yapılır ve en iyi sonucu nasıl edeceğiniz hakkında detaylı bilgi yer almaktadır. Boyama esnasında kılıfın arkasında yer alan G4 yazısı ve dikişlerinin kapanmaması ve yapı özelliğini kaybetmeden boyama işlemini sonlandırma videoda başarılı bir şekilde gerçekleştirilmektedir.

Boyama Video Anlatımı izle

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 11 Ocak 2016

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın