Picasa Fotoğraf Düzenleme Programı

yorumsuz
1.773
Picasa Fotoğraf Düzenleme Programı

Picasa, ücretsiz Windows ve Mac bilgisayarlarda fotoğraf görüntüleme ve düzenleme aracıdır. Kolay kullanılabilir ve en iyi Windows resim düzenleme editörü olmasıyla dikkat çekiyor. Google tasarımı olan program küçük ve toplu fotoğraf düzenlemeleriyle daha ilgi çekici hale bürünüyor.

Picasa Nedir ve Nasıl Kullanılır

Fotoğraf düzenleme denince ilk akla gelen elbette Photoshop programı gelmekte lakin Google Picasa basitliği ve pratik kullanımıyla her seviyeden kullanıcının tercih edebileceği yapıdadır. Çeşitli fotoğraf efektleri, hızlı fotoğraf düzenleme araçları, ücretsiz ve karmaşık olmayan tasarımı ile fotoğraf düzenleme programları arasında ilk sıralarda yer almaktadır.

En çok dikkat çeken özelliklerinden birisi olarak karşımıza çıkan yüz tanıma ve konum etiketleme özellikleri yer alıyor. Konum etiketleme özelliği sayesinde çektiğiniz fotoğraflara konum bilgilerini ekleme imkanı tanıyor. Bu özellik Google Haritalar ile uyumlu şekilde çalışabilmektedir. Fotoğraflar üzerine konum ekleyebilmek için “yerler” butonuna tıklayın ve karşınıza çıkan Google Haritalar üzerinden uygun konumu seçin. Picasa yüz tanıma özelliği ise kitaplığınızdaki diğer resimleri tarayıp bulduğu aynı yüzleri ortak alanda etiketleme yaparak çalışma faaliyeti sergilemektedir.

Google Picasa Ücretsiz Özellikleri

  • Diğer kullanıcılar tarafından görüntülenmesini istemediğiniz fotoğrafları şifreleyerek üst düzey güvenlik
  • Sevdiğiniz fotoğrafları diğer resimlerden ayırmak için fotoğraf oylama
  • Tüm filtreleri tek bir tıklama ile fotoğraflara eklemek için resim efektleri butonu
  • Fotoğrafları kesme, kırmızı göz düzeltme, resimlerin renk ayarları ve ilgi çekici kolajlar
  • Resimleri kaybetmemek için fotoğraf yedekleyici
  • Picasa indir poster oluşturma ve profesyonel web entegrasyonu ile anında sosyal medya siteleri üzerinden paylaşabilme özgürlüğü
  • Android, iOS, Mac ve Windows işletim sistemi desteği
  • Türkçe dil desteği
Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 1 Ağustos 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın