Telefon Ekranı Sürekli Nasıl Açık Tutulur

yorumsuz
2.867
Telefon Ekranı Sürekli Nasıl Açık Tutulur

Android ve iOS iPhone cihazlarında telefon ekranın sürekli olarak açık nasıl tutulur hangi uygulama sayesinde telefon ekranı sürekli açık kalıyor. Kullandığımız teknolojik cihazların bildiğimiz üzere enerji tasarrufu yapması adına telefon ekranını otomatik belli bir süreden sonra kapatarak pil kullanım süresini artırıyor. Lakin bazı kullanıcılar özellikle oyun oynayan kullanıcıların telefon ekranının sönmemesi talepleri üzerine uygulama geliştirilmiştir.

Akıllı Cihazlarda Telefon Işığı Sürekli Nasıl Açık Tutulur

“Always On Display” android uygulaması telefon ışığı sürekli olarak açık tutacaktır. Uygulamayı indirdiğinizde şunları yapmanız yeterli olacaktır. Öncelikle akıllı cihazınızı cebinizden çıkarıp “Glance Plus” uygulama servisini yeşil başlat tuşuna basarak başlatın. Daha sonra elinizi yakın sensörünün üzerinde 2 defa sallayın. Telefon ekranını uyandırmak için ekrana 2 defa dokunun yada uzun süreli olarak basılı tutun. Daha sonra Glance ekranını kapatıp normal ekrana dönmek için uygulamada bulunan güç tuşuna basmanız yeterli olacaktır.

Önemli Not: Telefon Ekranı Sürekli Nasıl Açık Tutulur sorusunun cevabını anlattık lakin Glance uygulamasını tüm akıllı cihazlar desteklemeyebilir desteklemesi için cihazda akıllı sensörlerin bulunması gerekiyor.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 7 Mayıs 2016

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın