1Mobile Market APK

yorumsuz
2.738
1Mobile Market APK

1Mobile Market APK uygulaması android akıllı telefon ve tabletler için en iyi uygulamaların bulunduğu android uygulama marketidir. Google Play uygulama mağazasına göre daha seçici ve ihtiyacınız olan alternatif uygulamalar karşınıza çıkarıyor.

1Mobile Market Nedir?

Ücretsiz uygulama cihazınızda önceden yüklü olan uygulamaların algoritmasını ve gelecekte neler yüklemek istediğinizi tahmin edebiliyor. Google Play mağazasına göre karşınıza en çok indirilen ve en iyi android uygulamaları indirmenizi sağlar. Aynı zamanda çok basit kullanımı ile android kullanıcılarının alışabileceği şekilde tasarlanmıştır. 1Mobile Market APK android cihazınıza indirdiğinizde sol tarafta açılır menü, kategoriler ve ayarlar ekranını görürsünüz. İndirmek istediğiniz uygulamaya tıkladığınızda uygulama hakkında bilgilere ve ekran görüntülerine ulaşabiliriz.

1Mobile Market Nasıl İndirilir?

Google Play mağazasında bulunan ücretli uygulamaları 1Mobile Market’ten ücretsiz indirmek için https://www.indirson.com/1mobile-market adresine girin ve android için APK sürümünü indirin. Mobil tabletlerde ve android akıllı telefonlarda kullanmak üzere sevdiğiniz uygulamaları indirip ekran görüntülerini ve videolarını inceleyebilir uygulama hakkında yorumları okuyabilirsiniz.

Hemen indir: 1Mobile Market APK indir

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 18 Nisan 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın