Windows Movie Maker Ücretsiz Film Editörü

yorumsuz
1.819
Windows Movie Maker Ücretsiz Film Editörü

Windows Movie Maker, Microsoft Windows 7 ve 10 işletim sistemi üzerinde ücretsiz video ve film editörüdür. Fotoğraf ve videolarınızla kendi filmlerinizi oluşturabileceğiniz video düzenleme ve film oluşturma programıdır. Geçtiğimiz uzun yıllar boyunca film oluşturma işlemine ev sahipliği yapmış ve halen popülerliliğini korumaktadır.

Windows Movie Maker Nasıl Kullanılır

Video düzenleme ve video oluşturmak için Windows Movie Maker film editörü üzerinde gerekli tüm araçlar yer almaktadır. Eski zamanlarda çok rakibi bulunmayan ve video düzenleme işlemine yeni başlayanları özellikle tercih ettikleri programdır. Windows bilgisayar üzerinde bulunan video ve fotoğraflarınızı içeriye aktararak size özel filmlerini oluşturma imkanı sunmaktadır. Video düzenleme esnasında videoyu istediğiniz yerden kesme, hızlandırma, yavaşlatma ve kırpma gibi temel araçları program içerisinde bulabilirsiniz. Movie maker kullanmayı bilmiyorsanız eğer sitemiz editörlerine veya Microsoft’un resim sitesi üzerinden gerekli desteği alabilirsiniz.

Windows Movie Maker ile Film Oluşturma Nasıl Yapılır

Windows 7, 8, XP ve Windows 10 işletim sistemleri üzerinde bulunan fotoğraf ve videolarınızı Windows Movie Maker programı içerisine aktarın. Filmlerinizi oluşturmak için seçtiğini video ve fotoğraflar içerisine hazırladığınız arkaplan ses dosyalarını filmlerinize ekleyebilirsiniz. Ses dosyası oluşturma işlemi bittikten sonra Windows Movie Maker ile oluşturduğunuz filmlere efekt ekleyerek filme canlılık katabilirsiniz. Bildiğiniz üzere videolardaki en önemli faktör seslerdir o yüzden movie maker ses dosyalarına büyük oranda özellikler sunarak ne kadar önem verdiğini göstermiştir. Ayrıca film editörü Türkçe dil desteği ile Türk kullanıcıları için daha kolay kullanım imkanı tanıyor.

Film oluşturma işlemini tamamladıktan sonra online olarak Windows Movie Maker üzerinden filmlerinizi paylaşabilirsiniz. Arkadaşlarınız, aileniz, iş çevreniz ve tüm sevdikleriniz arasında oluşturduğunuz video ve filmlerinizi paylaşabilmek için movie maker online sosyal medya desteği sunmaktadır. En iyi film editörünün son sürümünü ücretsiz indirmek için Windows Movie Maker 12 sürümünü linke tıklayarak hemen indirebilirsiniz. Download edilen dosya içerisinde Windows temel parçalar 2012’yi de yükleme kolaylığı sağlanmaktadır. Yükleme esnasında Movie maker paketi içerisinde özel yüklemeyi seçerek kurulmasını istediğiniz veya istemediğiniz eklentileri seçebilirsiniz. Film oluşturma ve video editörü programları arasında en iyi listede 1.sırada yerini almayı başarmıştır.

 

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 9 Ağustos 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın