Action Masaüstü Video Kayıt Programı

yorumsuz
1.815
Action Masaüstü Video Kayıt Programı

Bilgisayar sistemi üzerinde oyun oynamayı seven, aynı zamanda kaydetme alışkanlığı olan bireyler tarafından en çok tercih edilen programlardan biri Action’dur. Program, temelinde video kaydetme programıdır. Ekranınızda yer alan her görüntüyü rahatlıkla kullanabileceğiniz bu programda, kolaylıkla hazırlama ve uygulama özellikleri bir aradadır.

Birçok video kaydetme programının aksine, daha hızlı ve donanımlı olan Action, kişinin HD işlem yapmasını sağlamaktadır.

Action Nedir? Özellikleri Nelerdir?

Kullanıcılarına video ve ses kaydı yapabilme fırsatı tanıyan Action programı, kayıt esnasında diğer programların sunmadığı kareleme fırsatları sunmaktadır. Oyun oynadığınız sırada ekranda kare sayısının belirtilmiş olması, kayıt yapabilme işleminizi kolaylaştırmaktadır. Action; oyun, ses ya da masaüstü kaydetme işlemleri için farklı önerilerde bulunmaktadır. Bu öneriler doğrultusunda kaydetme ve yayınlama durumu çok daha hızlı halledilebilmektedir.

Action Program Detayları

Bilgisayar ekranınızda yer alan görüntüleri kaydetmek istediğinizde Action programından yararlanabilirsiniz. Video kaydetme özelliği dışında ekran görüntüsü alma özelliği de olan program, resim donanımı sayesinde çokça tercih edilir. Kaydettiğiniz resim ya da videoları paylaşma fırsatı sunan Action,  sosyal medya seçeneklerini sizlere kendiliğinden sunmaktadır.

Deneme sürümünü indirdiğinizde zamansız ve ani çıkan reklamlar her ne kadar sorun teşkil ediyor olsa da programın avantajları çok daha fazla. Ücretli bir program olan Action oldukça cüzi bir miktara temin edilebilmektedir. Kalitesi ve donanımı ile iyi bir kaydetme programı isterseniz Action’u tercih edebilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 20 Temmuz 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın