Adobe Photoshop Touch Nedir

yorumsuz
1.089
Adobe Photoshop Touch Nedir

Adobe Photoshop Touch, iOS işletim sistemine sahip cep telefonları ve tabletler için geliştirilmiş uygulamalardan biridir. Fotoğraf düzenleme konusunda güncel bilgileri devamlı kontrol edenlerden biriyseniz son güncellemelere sahip Adobe Photoshop Touch uygulamasını tercih edebilirsiniz.

Fotoğraflar üzerinde kapsamlı düzenleme yapabilmek için donanımlı araçlar bulunduran uygulama binlerce kişi tarafından kullanılmaktadır. Bu sayede hemen herkesin favori fotoğraf düzenleyicileri arasında yer almaktadır.

Adobe Photoshop Touch Nedir?

Adobe Photoshop Touch için fotoğraf düzenleme uygulaması tanımı yapılmaktadır. Pek çok uygulamada bulunmayan efektlerin hemen hepsine sahip olan Adobe Photoshop Touch aynı zamanda tüm çalışmalarınızı ayrı bir klasörde bir araya getirmektedir. Tercih ederseniz kaydettiğiniz başarılı fotoğrafları sosyal medya hesabınızda ya da arkadaşlarınızla doğrudan paylaşabilme şansınız bulunmaktadır.

Yalnızca var olan fotoğraflar üzerinde düzenleme yapmayan uygulama aynı zamanda anında çekilme özelliğine de sahiptir. Cihazınızın kamerasını kullanarak fotoğraf düzenleme uygulaması üzerinden çekilebilme şansınız da bulunmaktadır.

 Adobe Photoshop Touch Özellikleri

Adobe Photoshop Touch uygulaması, Google görseller ile birlikte çalışabilmektedir. Bu birliktelik esnasında tercih ederseniz görsellerden dilediğiniz herhangi bir fotoğrafı alarak düzenleme yapabilirsiniz.

Performans sorunlarının tamamıyla giderilmiş olduğu bu uygulamada son güncelleme ile beraber tahmin edilenden çok daha başarılı fotoğraflar elde edilmektedir. Profesyonel fotoğraf üzerine çalışmalarınız varsa uygulamadan yararlanabilmeniz mümkündür. Tamamıyla ücretsiz olan bu uygulama aynı zamanda internet bağlantısı gerektirmeden de çalışabilmektedir.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 10 Haziran 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın