Facebook Video

yorumsuz
1.836
Facebook Video

Facebook sosyal paylaşım sitesinde bulunan videoları kolayca bilgisayarınıza download etmenizi sağlıyor. Arkadaşlarınızın paylaştığı her türlü video içeriklerini artık bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Facebook Video

Facebook Video indir

Nerdeyse günün bir çoğu facebook paylaşım sitesinde geçiriyoruz. Kimi bilgisayarında kimisi android mobil cihazlarında zamanlarını harcıyorlar. Her geçen gün kullanıcısı sayısı artan milyonlarca kullanıcıya sahip platform’da bu gibi programlara her zaman ihtiyaç duyabiliyoruz. Sizlerde arkadaşlarınızın paylaştığı veya facebook üzerinden bulunan video görüntülerini facebook video indir programı sayesinde kolayca elde edebilirsiniz.

Facebook Video indirme Programı Özellikleri

Facebook Video indir her seviyede ki kullanıcının kolayca kullanabileceği yazılım sınırsız ücretsiz hizmet veriyor. Kurulumu kolay yazılım windows işletim sistemleri ile uyumlu çalışıyor. Siz hiç videoyu indirmek için uğraşmıcaksınız.

URL optimizasyon özelliği sayesinde videoların linklerini indirme çubuğuna yani URL alanına yazın geriye sadece indir butonuna basmak kalıyor. Ücretsiz hizmet verdiği gibi video görüntülerini de ücretsiz indiriyor. Sade gelişmiş tasarımı sayesinde bir çok kullanıcının ilgisini çekiyor. www.indirson.com ekibi sizlere değerli zamanlar diler.

Facebook Video indir Programı Ekran Görüntüsü

En büyük sosyal platformu olan facebok sitesinde bulunan video içeriklerini bilgisayarımıza kaydedebilmemiz için programın yükleme işlemi sırasında ekran resimleri çekilip yazılımın içeriğini görüp bilgi sahibi olabilmeniz sağlanmaya çalışılmıştır. Ön izleme yaparak sevdiğiniz taktirde indirme yapabilirsiniz. Tüm kullanıcıların kolayca kullanabileceği basit ara yüz temasına sahip eşsiz programdır.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 16 Ağustos 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın