Realm Royale

yorumsuz
1.770
Realm Royale

Realm Royale, macera oyunlarını seven ve farklı bir kurgu arayanlar için en ideal oyunlardan biridir. Farklı ve kaliteli oyunları ile devamlı gündemde kalmayı başaran Hi-Rez Studios, son oyunu Realm Royale oyunu ile yeniden gündeme oturmayı başarmıştır.

Temel olarak kapalı bir alana toplu olarak bırakılan oyuncular, ellerinde herhangi bir materyal olmadan oyuna başlamaktadırlar. Sonrasında çevreye yayılarak kendilerine silah edinmektedirler. Oyun uygulamasının temel amacı diğer oyuncuları ekarte ederek sona kalan kişi olmak. Ölmeden sona kalan kişi olursanız oyunun galibi siz olmaktasınız.

Realm Royale

Realm Royale oyun uygulaması için bir çeşit Battle Royale oyunu demek doğru olacaktır. Diğer oyunlardan farklı olarak oyun içinde farklılığı bulunduran Realm Royale, kişilerin farklı olmasına ve çeşitli kategorilerde seçimler yapmasına izin vermektedir. Tek tip karakterler olmasındansa farklı olanların bir araya gelmesi, oyunu daha popüler kılmaktadır.

Oyuncuların dilerlerse kendi silahları dilerlerse klasik silahlarla oyun oynayabildikleri dikkat çekmektedir. Bu durumda oyun için kişiselleştirmeye müsait olduğunu söylemek doğru olacaktır.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 18 Temmuz 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın