Turkcell 4.5G İnternet Hızı Özellikleri

yorumsuz
1.932
Turkcell 4.5G İnternet Hızı Özellikleri

Türkiye’de internet hız boyutunun artmasıyla birlikte Turkcell’in internet hızı da bir o kadar artmıştır. Çok büyük bir hıza sahip olan 4.5 G’nin gelmesiyle birlikte Turkcell internet hızına hız katmıştır.

Film ve Müzikleri Hızlıca İzleyin ve Dinleyin

20 GB gibi yüksek bir boyuta sahip olan Blu- Ray filmini 19 saniyede yükleyebilir ve tam 15 şarkıdan oluşan müziği 0,2 saniyede dinleme fırsatı sunmaktadır. 1 GB boyutuna sahip olan bir dosyayı da 0,8 saniye gibi kısa bir sürede indirme seçenekleri sunmaktadır. Turkcell 4.5 G internet hızı özellikleri Turkcell hat sahibi kullanıcıları bu teknolojiden faydalanabileceklerdir.

Film, Müzik ve Oyun İndirmeleri

Kuruöz tarafında yapılan detaylı açıklamada teknolojinin gücünü Turkcell aracılığıyla hedefledikleri network internet ağı gücünü barındırıyor. Film, müzik ve çevirim içi oyun ve birçok kategoride etkin kullanabileceğiniz muhteşem hız deneyimini sizlerde yaşayın. Şuanki Turkcell’in internet hızı 10 Gbps olup 2017 yılında 40 Gbps ve 2020 yılında da 100 Gbps hıza ulaşma hedeflerinin olduğunu belirtti. Turkcell’in fiber internet hız gücü 35 bin 269 kilometreye varan fiber ağa sahip olduklarını açıkladılar. Yine Turkcell’in güzel bir hizmeti olan Turkcell bip uygulamasına göz atabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 24 Nisan 2016

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın