Turkcell Dergilik Nedir Nasıl Kullanılır

yorumsuz
2.057
Turkcell Dergilik Nedir Nasıl Kullanılır

Turkcell Dergilik, nedir ve nerelerde nasıl kullanılır? android apk ve iOS iPhone telefon ve tabletlerde salla kazan ile hedi internet kazanmak için kullanılmaktadır. Ayrıca çevirimdışı dergi okuma ve cihazınıza otomatik indirme özellikleri sunan dergilik uygulamasıdır.

Turkcell Dergilik Nedir Nasıl Kullanılır

Apple Store veya Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz. 2 milyondan fazla akıllı cihaz sahibi kullanıcısı tarafından dergilik uygulaması kullanılmaktadır. Turkcell dergilik sayesinde cihazınıza dergi indirebilir veya çevirimdışı dergi okuyabilirsiniz. En çok okunan yayınları Dergilik’te bulabilirsiniz.

Turkcell Dergilik‘te en çok okunan kategoriler ise şu şekilde sıralanıyor; eğlence, iş dünyası, erkek, kadın, mizah, spor ve diğer çeşitli içerikler. Turkcell Dergilik indirip dekorasyon, teknoloji, aile, çocuk, moda ve diğer yayınları okuma fırsatı bulabilirsiniz.

Uygulamayı sevdiğiniz taktirde ve eğer Turkcell abonesiyseniz ücretsiz kullanmanın yanı sıra aylık 5GB mobil internet paketi kazanabilirsiniz. Salla kazan ile hediye internet paketleri kazanma şansı sunuyor. Diğer aboneler için aylık 14,99 TL karşılığında satın aylık abonelik başlatabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 18 Aralık 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın