A Word Kelime Oyunu Nasıl Oynanır

yorumsuz
2.694
A Word Kelime Oyunu Nasıl Oynanır

A Word kelime programı, android cihazlar için tasarlanmış kelime oyunu uygulamasıdır. Cep telefonlarınızdan veyahut tabletlerinizden oynayabileceğiniz bu oyunu, Play Store üzerinden birkaç dakika içerisinde indirebilirsiniz.

Birbirinden farklı konularda, gizlenmiş olan kelimeleri açığa çıkarma üzerine kurulu olan a word kelime keyifli vakit geçirmenize yardımcı olacaktır. Kelime dağarcığı geliştirme amacı olan oyunun pratik ve bir o kadar da basit bir kullanımı vardır. Kelime oyunu uygulamasını indirdikten hemen sonra kullanmaya başlayabilirsiniz. Birkaç adımda sizi yönlendirecek olan oyun daha sonra 450 ayrı bölümle uzun sürecek keyifli eğlence sunuyor.

Karmaşık olan harflerin arasında gizlenmiş olan kelimeleri en kısa sürede bulmanız, seviyenizi arttırmanıza yardımcı olacaktır. Oyunda 12 farklı rozet bulunmaktadır. A word kelime oyunu bu rozetleri toplamaya dayalı bir oyundur. Kelime bilginize güveniyorsanız kelimeleri tahmin etmeli, farklı seviyelerde kilitleri çözmelisiniz. Bu sayede kısa süre içerisinde rozetleri alıp 450 bölümü bitirebilmeniz mümkündür.

Bulmaca çözme alışkanlığı olan herkes tarafından sevilen oyunlardan biri olan a word kelime ücretsiz şekilde indirilebilmektedir.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 29 Aralık 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın