Android Telefonlarda Güncelleme Nasıl Yapılır

yorumsuz
2.631
Android Telefonlarda Güncelleme Nasıl Yapılır

Android dokunmatik akıllı telefonlarda güncellemenin nasıl yapılacağı hakkında bilgi vererek mobil telefonlarda güncelleme kolayca yapabileceksiniz. Akıllı android telefon ve tabletlerde güncelleme yaparak cihazdaki hataların giderilmesini ve yepyeni özelliklerle kullanabilirsiniz.

Samsung Telefonunda Güncelleme Nasıl Yapılıyor?

Telefonun ana ekran menüsünden Ayarlar, Cihaz Hakkında ve Yazılım güncelleme menülerini takip ederek samsung android telefonunu güncelleyebilirsiniz.

General Mobile Güncellemesi Nasıl Yapılır?

Telefonun ana menüsünden Ayarlar kısmına girin ve en alttan telefon hakkında ve sistem güncellemeleri adımlarını sırasıyla takip ederek mevcut güncelleme varsa son güncellemeyi yükleyebilirsiniz.

Lenovo Cihazında Güncelleme

Sistem ve telefon hakkında bölümüne giriş yapıldıktan sonra sistem güncelleme ekranına girerek güncellemeyi başlatabilirsiniz.

Nokia Telefonunda Güncelleme Nasıl Yapılır?

Microsoft Nokia telefonlarında Windows işletim sistemine sahip olan akıllı cihazın güncellemesi ise şu şekildedir; Ayarlar, Sistem ve Telefon Güncellemesi menüleri takip edilerek güncelleme aktivitesini kolaylık ve ücretsiz yapabilirsiniz. Diğer tüm akıllı telefon markalarında da aynı adımları takip ederek sistemi güncelleyebilirsiniz.Android Telefonlarda Güncelleme Nasıl Yapılır

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 10 Temmuz 2016

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın