Bandicam Ekran Videosu Kaydetme

yorumsuz
1.674
Bandicam Ekran Videosu Kaydetme

Bandicam, ekran görüntüsü çekme, oyun videosu kaydetme ve ekran videosu kaydetme programıdır. Bilgisayar kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulan program sayesinde masaüstünde istediğiniz bölümün videosunu ve fotoğrafını çekebilirsiniz.

Bandicam Nasıl Kullanılır

Masaüstü ekranında yaptığını tüm işlemlerin videosu kaydetmenize ve ekranın herhangi bir bölümünün fotoğrafını çekme işlemi yapabilirsiniz. Bandicam ekran görüntüsü yakalama gibi ekstra özellikler içermektedir. OpenGL ve Directx ekran kartı desteğine sahip olmasıyla tüm oyunların videosunu kaydetme ve kayıt esnasında FPS değerlerini gerçek zammanlı olarak göstermektedir. Bandicam ekran videosu kaydetme programının saydam penceresi sayesinde kayıt altına almak istediğiniz yerlerde hızlı işlem gerçekleştirir.

Bandicam sayesinde FPS, video kalitesi, video formatı, ses frekansı, bitrate ve birçok ekran kaydedici özelliklerini ayarlar kısmından dilediğiniz gibi belirleyin. Ekran videosu kaydetme dışında ekran görüntüsü çekme imkanı tanıyor. BPM, JPEG, PNG ve JPG gibi birçok resim formatında ekran görüntüsü yakalama özelliği ile karşımızza çıkıyor. Birçok bilgisayar kullanıcısı tarafından ücretsiz kullanılan ve özellikle ekran kaydetme programının son sürüm olmasına dikkat etmenizi tavsiye ediyorum.

Türkçe dil desteği sayesinde Türk kullanıcıları Bandicam üzerinde yer alan özellikleri daha rahat kullanma şansına sahiptir. Saydam ekran çerçevesi üzerinde sağ üst kısımda tek bir tıklama ile ekran ve video kaydetme işlemini hızlıca başlatıyor. 10 dakikaya kadar masaüstü videoları veya oyun videosu kaydetme özelliği sunmaktadır. Eğer ücretsiz ve gelişmiş özelliklere sahip ekran kayıt aracı arıyorsanız Bandicam programını mutlaka denemelisiniz.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 22 Temmuz 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın