Camtasia Studio Ekran Kayıt Programı

yorumsuz
2.079
Camtasia Studio Ekran Kayıt Programı

Camtasia Studio, çok basit ve hızlı ekran görüntüsü kaydetme ve ekran videosu çekme programıdır. Windows ve Mac üzerinde masaüstü ve oyunlarda ekran videosu kaydetme ve video düzenleme konusunda kullanıcılara yardımcı olan yazılımdır.

Camtasia Studio Nasıl Kullanılır

Ekranda sizin belirlemiş olduğunuz bölümü veya tamamının ekran videosu kaydetme, ekran görüntüsü çekme ve video düzenleme yapabilme imkanı tanımaktadır. Yapmakta olduğunuz sunumlar içerisine hazırlamış olduğunuz videoları yerleştirebileceğiniz ve kolayca video rehberi hazırlayabileceğiniz özellikler içermektedir. En iyi ekran kayıt programları arasında yer alan Camtasia Studio kaydedilen videoları önizleme yapmanızda da kolaylık sağlıyor. Video kayıtları esnasında bilgisayar mikrofonunu kullanarak sesli video anlatımlarıda yapabilirsiniz.

Video kaydedici aracı sizlere en iyi düzenleme ve ekran görüntüsü çekme araçlarıyla hizmet vermektedir. Kayıt işlemi bittikten sonra videoda istemediğiniz kısımları video kesme aracıyla istenmeyen videolardan kurtulabilirsiniz. Camtasia Studio ekran kayıt programı hazırlamış olduğunuz videolara ses ekleme özelliği ile videolarınıza sevdiğiniz arkaplan müzikleri ekleyebilirsiniz. Ayrıca ekran resimleri çektiğinizde resim içerisine resim ekleme, görüntü efektleri, başlıklar ve ses efektleride ekleyebilme özelliği sunmaktadır.

Camtasia Studio programı ekran videosu kaydetme sırasında istediğiniz formatı kullanarak kayıt işlemi gerçekleştirebilirsiniz. HD kalitede videolar çekmek için oldukça başarılı performans göstermektedir. Yüksek boyutlu videolarda sıkıştırma işlemi yaparak videonun boyutunu küçültür ve böyle olmasına rağmen video kalitesinde düşme gibi bir varsayımı söz konusu bile etmez.

Programın ismine tıklayarak Mac ve Windows uyumlu sürümünü ücretsiz indirmek için Camtasia Studio

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 13 Temmuz 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın