Easy Video Cutter Nasıl Kullanılır

yorumsuz
2.633
Easy Video Cutter Nasıl Kullanılır

Easy Video Cutter, ismindende bilineceği üzere videoları parçalara ayırma, kesme ve düzenleme yapabilmek için kullanılan video editörüdür. Videoları bölmek işlemini gerçekleştiren AVI, ASF, FLV, RM ve MOV gibi popüler video formatları üzerinde muazzam bir şekilde çalışabilme prensibine sahip olan video düzenleyici programıdır. Kolay kullanılabilir araçları ve menüsüyle her seviyeden kullanıcı tarafından kolaylıkla kullanılabilmektedir.

Easy Video Cutter Nasıl Kullanılır

Video editörünün kullanımı oldukça basit olup düzenlemek istediğiniz video dosyalarını, dosya yöneticisini kullanarak program içerisine aktarabilirsiniz. Düzenlemek istediğiniz videonun başlangıç ve bitiş noktalarını belirledikten sonra hangi video formatında ve hangi klasöre kaydetmek istediğinizi seçebilirsiniz. Video düzenleme işlemleri esnasında Easy Video Cutter programı içerisinde bulunan medya oynatıcısını kullanarak videoların önizlemesini yapabilirsiniz. Parçalara ayırmak istediğiniz bölümleri sabit diskinize MOV, VMW, FLV, AVI ve MP4 formatında kaydedebilirsiniz.

Video kesme ve video dönüştürme işlemini diğer programlara nazaran Easy Video Cutter oldukça hızlı gerçekleştiriyor. Sistem kaynaklarını yormadan kullanabilmesi sayesinde bilgisayarın performansında herhangi bir düşüşede sebep olmamaktadır. Toplu video kesme ve dönüştürme işlemlerini destekleyen program ile yaptığınız işlemlerde dönüştürme yapacağınız videoların isminide belirleme imkanı tanımaktadır.

Sonuç olarak genel anlamda Easy Video Cutter video editörünü yapması gereken tüm video düzenleme işlemlerini başarıyla gerçekleştirmektedir. Ücretsiz olması ve ayrıntılı dikkat çeken özellikleri sayesinde programı mutlaka denemenizi tavsiye ediyoruz.

Easy Video Cutter Özellikleri

  • .SRT ve .SUB uzantısına sahip olan altyazılı video desteği
  • Türkçe ve çoklu dil desteği
  • Ücretsiz
  • Video düzenleme, kesme ve video dönüştürme
  • SWF Flash formatına videoları dönüştürebilme (kesilen videoları için geçerlidir)

Üretsiz indirmek için tıklayın Easy Video Cutter

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 14 Temmuz 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın