En İyi Ekran Kayıt Programları 2017

yorumsuz
2.636
En İyi Ekran Kayıt Programları 2017

 

Çeşitli ihtiyaçlar nedeniyle masaüstü bilgisayarının ekranını kaydetme pek çok kullanıcının zaman zaman gerçekleştirmek istediği işlemlerden biridir. Bunun mümkün olmasını sağlayan birçok program ise anlık ekran fotoğrafını paylaşmak isteyenlerin ya da sunum yapmak isteyenlerin kurtarıcısı olmaktadır. Çok sayıda olan bu tür programlar arasından en iyi olanları kullanmak daha çok özellik ve ayrıcalıklar anlamına gelecektir.

Gom cam

GreTech firmasına ait ekran videosu kaydetme programı olan Gom Cam, oynadığı oyunu kaydetmek için ya da masaüstü bilgisayar ekranının videosunu çekmek isteyenler için ideal özellikleri ile dikkat çekmektedir. Alanında oldukça kapsamlı özellikleri ile kullanıcıların üst düzey beklentilerini de karşılayabilecek kapasiteye sahiptir.

Bandicam

Ekran videolarını yüksek kalite standartlarında çekmeye olanak sunan program, ekran kayıt ve oyun kayıt modu gibi seçeneklerle her seviyedeki bilgisayar kullanıcının rahatlıkla kullanabileceği düzeydedir. Uzun saatler ekran videosu kaydetmesi sağlayan bandicam ücretli olarak kullanıcıların satın alarak kullanmaya başlayacakları bir programdır.

 

 

Action

Bu alandaki ihtiyaçlar için en cazip alternatiflerden biri olan Action, yüksek çözünürlükteki kaydedilen video ve fotoğraflar ile sunum ve paylaşımların daha kaliteli olmasını sağlamaktadır. Oldukça geniş içeriği sayesinde bu tür bir programa gereksinim duyanların tüm aradıklarını bulabilecekleri özelliktedir.

 

 

Camtasia Studio

Bilgisayar ekranında mevcut ne varsa video olarak yakalamaya yönelik olarak geliştirilen Camtasia Studio, değerlendirilmesi gereken seçeneklerden biridir. Birçok platform için uygun video hazırlamayı sağlayan program İngilizce ara yüzü ile dünya genelinde yaygın kullanıma sahip bir programdır.

 

Screenshot Captor

Daha çok profesyonel kullanıcıların tercih ettiği Screenshot Captor, ekran fotoğrafları ve videolarını kayıt altına almak için birebir niteliktedir. Çoklu ekran desteği ve hazırlanan dokümanlara efekt ekleme gibi birçok özelliği bir arada bulmak mümkündür.

 

 

Freemake Video Converter 

Çok sayıda desteklediği video formatları ile alanında başarılı bir video dönüştürücü olan Freemake Video Converter, hızlı ve ücretsiz olması ile isteyen her kullanıcıya hitap etmektedir. Fotoğraflardan slayt videosu hazırlama ya da DVD yazdırma özelliğinden yararlanmak bu program sayesinde oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 2 Haziran 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın