En İyi Film Yapma Programı Windows Movie Maker

yorumsuz
2.226
En İyi Film Yapma Programı Windows Movie Maker

Windows Movie Maker, Microsoft’un kullanıcılarına kendi film ve videolarını oluşturmalarını sağlıyor. Ücretsiz film oluşturma ve video düzenleme programı sayesinde uzun yıllardır en iyi film oluşturma programı dendiğinde aklımıza gelen ilk program olduğunu söyleyebiliriz.

Windows Movie Maker Nasıl Kullanılır?

Eski zamanların en iyi video, film ve fotoğraf düzenleme, kesme, kırpma, videoları hızlandırma ve yavaşlatma gibi tüm temel düzenleme araçlarına sahiptir. Günümüzde de binlerce hatta milyonlarca Windows kullanıcısının halen ücretsiz kullandığı en iyi ve vazgeçilmez video ve fotoğraf düzenleyicisi olarak karşımıza çıkmaktadır. www.indirson.com/windows-movie-maker-indir adresinden programa ücretsiz sahip olabilirsiniz.

Filmleri oluşturma esnasında hazırladığınız video ve filminize uygun ses dosyalarını ekleyebilmek mümkündür. Program ile ilgili sorun yaşadığınızda Microsoft üzerinden destek ve yardım alabilirsiniz. Windows Movie Maker üzerinden hayatınızın en önemli fotoğraflarını video ve filmler üzerine ekleyebiliriz. Oluşturmak istediğiniz video ve filmlerin üzerine ekleyeceğiniz ses dosyalarının ilgi çekici olmasına da dikkat etmeniz gerekiyor. Windows Temel Parçalar 2012’yi de yükleme şansı veren Microsoft paketleri içersinde En İyi Film Yapma Programı ebilir dilerseniz özel yükleme seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.

İndirmek için Tıklayın: Movie Maker Microsoft Windows

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 19 Nisan 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın