Telefon Mesajı Virüsleri Nasıl Silinir

yorumsuz
2.014
Telefon Mesajı Virüsleri Nasıl Silinir

Telefon Mesaj Virüsleri Nasıl Temizlenir

Casus yazılımcılar veya sahtekarlar tarafından bilgisayara ve telefonlarımıza gizliden erişebilmek amacıyla illegal yöntemler izleyen mesaj virüsleri nasıl temizlenir sorusunu yapılması gerekenleri anlatalım.

telefon virüs

Hangi Yöntemlerle Cihazımıza Virüs Giriyor?

SMS mesajları ile bilgilerimize sızılmaya çalışılıyor. Gelen mesajların içerisinde yer alan linklere tıklamaz isek gereksiz zararlı uygulamalardan uzak kalabiliriz. Sahte yazılımlar ile kullanıcı bilgilerimize kolayca erişim yöntemi izlenmektedir. Bunu engelleyebilmemiz için gelen mesajların içerisindeki bağlantılara girmeyiz. Kimi zaman borcunuzun bulunduğu mesajlar ile yada fatura içerikli mesajlar ile korsanlık yapılmaktadır. Tek dikkat etmeniz gereken kaynağını görmediğiniz veya bilmediğiniz yönlendirmeli bağlantılara girmemek olacaktır.

Virüs Mesajları ve Virüsler Nasıl Silinir?

Siz farkında olmadan giren virüsleri en iyi şekilde engellemek ve silmek için takip edilmesi gereken en iyi yol virüs temizleme programlarıdır. Virüs programları kullanmanın yanı sıra telefonun fabrika ayarlarını geriye dönderek geniş çaplı değişiklik yapabiliyoruz. Virüsleri en iyi şekilde silen ve cihazın performansını, güvenliğini en üst seviyede tutan program MalwareBytes yazılımıdır. Virüs programını cihazınıza ücretsiz indirerek kullanmaya başlayabişlirsiniz. Bağlantıya tıklayıp hemen indir butonuna basın.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 7 Ocak 2016

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın