Vodafone Yanımda Salla Kazan

yorumsuz
8.839
Vodafone Yanımda Salla Kazan

Vodafone Yanımda, bana ne var ve salla kazan ile hediye internet ve dakika kazanın. Vodafone yanımda android apk indir ve iOS telefon tabletlerinizde kullanarak online işlem yapabilirsiniz.

Vodafone Yanımda Nedir Nasıl Kullanılır

Vodafone Yanımda, Vodafone’un bireysel müşterilerine sunduğu resmi mobil uygulamasıdır. Vodafone aboneleri hatlarına giriş yaparak faturalarını sorgulayabilir, TL yükleyebilir, tarifye ek paket satın alabilir ve tarife değiştirme işlemini yapabilirler.

Android apk ve iOS iPhone cihazlarınıza yükleyerek S yazım 7000’e mesaj göndererek ücretsiz şifrenizi alabilirsiniz. Vodafone Yanımda (Vodafone Self Servis) ile güncel fatura bilgisi alma, paket sorgulama ( kalan SMS, konuşma, internet) tarife öğrenme, size özel tarifleri inceleme, fatura ödeme ve geçmiş faturalarınıza ulaşabilme imkanı tanımaktadır. Online işlemler uygulamasını ücretsiz indirmek için https://indirson.com/vodafone-yanimda-mobil

Vodafone Yanımda Bana Ne Var Salla Kazan

Uygulama sayesinde her Pazartesi size özel hediyeler veriyor. Salla kazan yaparak hediye kazanmak için. Vodafone Yanımda uygulamasına Pazartesi günleri giriş yaparak salla kazan yapın. Sonrasında ekran gelen bana ne var ile size verilen hediyeleri öğrenebilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 21 Aralık 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın