En İyi Casus Yazılım Silme Programları

yorumsuz
2.168
En İyi Casus Yazılım Silme Programları

En İyi Casus Yazılım Silme Programlarını sizler için inceleyerek hangi programların sizin için daha faydalı ve ne işe yaradığı konusunda bilgilendirme yapmaya çalışacagız. İnternet kullanıcılarının bilmeleri gereken en önemli şey internet ortamının her türlü zararlı tehditlere karşı açık olduğudur. Buna karşılık alınabilecek önlemler arasında casus yazılım silme programları kullanıcıların olası risklere karşı tam koruma altında olmalarını sağlamaktadır. Sörf yapılan web sitelerinden ya da harici belleklerden sızabilecek casus yazılımları devre dışı bırakabilmek için tek yapılması gereken alanında etkili lan bir program kullanmak olacaktır.

 

Spyware Doctor

Niyeti kötü olan işi ya da yazılımları PC sisteminden uzakta tutmak için geliştirilmiş olan Spyware Doctor, bu alanda hizmet veren en iyilerden biridir. Kişisel bilgilerin kötü niyetli kişilerin eline geçmesini önlemede ve mevcut casus yazılımları silmek için tercih edilebilecek bir programdır.

 

Web Filtre

Çocuklarını internetin zararlarından korumak isteyen ailelere yönelik olarak tasarlanmış olan Web Filtre, ücretsiz ve Türkçe bir programdır. Program içeriğinde bulunan zararlı web sitelerinin adresleri kullanıcıların bilinçli bir şekilde bu adreslerden uzak durmalarına olanak sağlamaktadır. Ayrıca kullanıcıların manuel olarak aramaya yapabilmelerini sağlayan özelliği sayesinde bilinen zararlı siteleri de belirlemek mümkündür.

 

Spybot Search

İnternet sitelerinde bulunan reklamlar veya casus yazılımlara karşı tedbirli olmak ve mevcut zararlı yazılımları yok etmenin diğer alternatiflerinden biri de Spybot Search yazılımıdır. Programın amacı kullanıcıların tam anlamıyla güvende olduklarından emin hissettikleri bir internet ortamı sunabilmektir. Bunun için herkesin kullanabileceği kolaylıkta kaliteli bir ara yüze sahiptir.

 

Spyrix Free Keylogger

Ebeveyn kontrolü ve personel takibi gibi birçok seçeneği ile farklı paketlerde beklentilere uygun hizmet veren Spyrix Free Keylogger, ekran görüntüsü kaydetme ve mikrofon sesi dinleyebilme gibi özellikleri bulunan bir programdır. Ayrıca sosyal ağlar ve diğer internet siteleri de bu programın takibi altındadır. Çocuğunun ya da personelinin internetteki her adımını takip etmek isteyenler için kaliteli ve kullanımı basit bir seçenektir.

 

Charles

İnternet kullanımı sırasında karşılaşılan tüm zararlı tehditlerin belirlenmesini sağlayan Charles, oyun hilelerini keşfetme ya da internet hızını artırma gibi işlevleri de bulunan oldukça gelişmiş bir programdır.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 17 Mayıs 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın