Tor Browser İnternet Tarayıcısı

yorumsuz
1.724
Tor Browser İnternet Tarayıcısı

Tor Browser, internet üzerinde anonim gezinti için ve çevirimiçi gizliliğe önem gösteren kullanıcılar için güvenli Web tarayıcısıdır. VPN olarak da adlandırabiliriz çünkü internet üzerinde bulunan engelli sitelere giriş programları arasında da gösterilmektedir. Gelişmiş internet güvenliği özellikleriyle kişisel gizliliği sağlayan ve yasaklanmış sitelere giriş yapabilen ücretsiz internet tarayı programıdır.

Tor Browser Nedir ve Kullanımı Nasıldır

İnternet ortamında bilgilerinizi, internet geçmişini, ağ trafiğini ve veri alışveriş istatistiklerinin korunması yönünde güçlü güvenlik hizmet sunmaktadır. İnternet üzerinde anonim olarak gezinti yapabilmenize ve yasaklanmış olan sitelere güvenli giriş için Tor Browser kullanılabilir. Dünya üzerinde milyonlara hitap eden yazılım çeşitli ülkelerin sunucularıyla farklı kurallar ve güçlü algoritmalar dahilinde çalışmaktadır. Tor Browser Güvenlir ve Anonim İnternet tarayıcısı Firefox’un özelleştirilmiş versiyonudur diyebiliriz. Her seviyeden kullanıcının çok rahatlıkla kullanabileceği bir arayüze sahip olmasıyla kullanıcılara çok daha tanıdık geleceğini umuyoruz.

tor browser download

Tor Browser nedir sorusunun yanıtını yukarıda tanımladıktan sonra kullanımı hakkında da biraz daha bilgi vermeye devam edelim. İnternet tarayıcısı Tor Browser indirdikten sonra kolay kurulumunu yapın. Gerekli ağ ayarlarını otomatik olarrak yaptıktan sonra internete Tor proxy ayarları ve IP adresi yapılandırılmış biçimde giriş yapabiliriz. Tor ayarları tamamlandıktan sonra Tor Browser yasaklı sitelere giriş yapabilmek için internet ortamında çevirimiçi özgürce gezinti gerçekleştirebilmek için kullanmaya başlayabilirsiniz. Download işlemi ücretsiz olup Windows bilgisayar kullanıcılarının neredeyse vazgeçilmez güvenilir Web tarayıcısı olarak dikkat çekmektedir.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 15 Temmuz 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın