En İyi Mobil Dizi ve Film İzleme Uygulamaları

yorumsuz
3.332
En İyi Mobil Dizi ve Film İzleme Uygulamaları

Dizi, film ve sinema izlemeyi severler için android ve iOS mobil platformlarında film ve dizi tutkunlarının ücretsiz izleme keyfini yakalayabileceği 2017 yılının en iyi mobil TV uygulamalarını sıraladık. Akıllı telefonların günden güne kullanım oranının artaması üzerine neredeyse bütün sitelerin mobil uygulama desteği ile birlikte karşımıza çıkıyor. Dizi ve filmleri yasal bir şekilde izlememize imkan tanıyan mobil platformlarda sevdiğimiz tüm dizi ve filmleri izleyebileceğiniz en iyi mobil uygulamaları sizler için sıraladık.

Puhutv

puhutv dizi ve film izle

Piyasaya bomba gibi giren yeni bir TV izleme platformu olan Puhutv’de yüzlerce en popüler yeni ve eski dizi ve filmleri ücretsiz izleme fırsatı veren TV programıdır. Yeni başlayan diziler, biten yerli ve yabancı dizileri yüksek çözünürlükte ücretsiz izleme imkanı tanıyor. Puhutv’ye ücretsiz üye olarak yarıda bıraktığınız, izleyemeyip kaçırdığınız tüm film ve dizileri android ve iOS platformlarında izleyebilirsiniz. Puhutv nedir sorusunun yanıtını öğrenmek isteyenler için yazımızda cevabını verdiğimizi düşünüyorum

puhutv indir

BluTV
BluTV sinema izle
Bir başka dijital mobil BluTV’de dizi ve filmleri android, iOS ve masaüst bilgisayarda izleyebiliyoruz. Sürekli güncellenerek yeni dizi ve filmlerin yanı sıra canlı TV yayınlarıda yapıyor. Sadece BluTV özel TV yayınlarına ulaşmak için aylık 9.90 TL ödeyerek üyelik ücretsiz ödemeniz gerekiyor. Ayrıca 7 gün boyunda deneme aşamasında herhangi bir ücret talep etmeden ücretsiz dizi ve filmler izleme fırsatı sunuyor.

BluTV android
BluTV iOS

Netflix

Netflix yerli ve yabancı kanallar

Netflix, uygulamasının üreticisi Kaliforniya kökenli olup 1999 yılında abonelik sistemine geçmiş ve günümüzde halen varlığını devam ettiren tüm ülkelerde yayın hayatını devam ettirmektedir. Geçtiğimiz senelerde Türkçe olarak yayın vermeye başlayan Netflix yerli ve yabancı dizi ve filmleri reklamsız yayınlamaktadır. Netflix uygulaması android, iOS, bilgisayar ve akıllı TV’lerde, oyun konsolları, blu-ray ve en sinema sistemlerini desteklemektedir. 1 aylık ücretsiz hizmet veren ve daha sonrasında Netflix izlemek için 15, 27 ve 39 TL ücretsle farklı dizi ve film izleme şansı tanıyor.

Netflix indir

Netflix Windows Phone

Tivibu

tivibu canlı yayın izle

Ülkemizde en çok kullanılan film, dizi, müzik ve belgesel izleme yayınları veren Tivibu Türk Telefom’un sunduğu TV izleme kanalıdır. 24 aylık tahattüt ve aylık 3.99, 5.99 ve 39 TL’lik paketler sunuyor. Paketleri içerisinde spor tv kanalları, belgesel kanalları, dizi ve film ve süper paket’i tercih ederek mobil veya PC platformlarında izleyebilirsiniz.

Tivibu indir

Canlı TV İzleme Uygulamaları

Ek olarak mobil platformlar üzerinde ücret ödemeden film, dizi, sinema, tv showları, belgesel, çizgi film ve diğer tüm kanalları izlemek istiyorsanız yerli ve yabancı kanalları içerisinde bulunduran android ve iOS mobil platformlarında TV izlemenizi ücretsiz sağlayan en iyi mobil tv izleme uygulamalarını sizler için sıraladık.

PlayOn Tv

TV8 Yan Ekran

Canlı TV izle

Meclis TV

Canlı Mobil Tv izle

Lig TV Android

Turkcell TV+ Mobil Android

Vodafone TV Android

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 14 Nisan 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın