Turkcell BiP Messenger

yorumsuz
1.872
Turkcell BiP Messenger

Turkcell BiP Messenger, android ve iOS için ücretsiz sesli, görüntülü ve anlık mesajlaşma uygulamasıdır. Turkcell’in tüm abonelerine sunmuş olduğu Bip uygulaması sayesinde arkadaşlarınız, aileniz ve sevdikleriniz ile kısacası tüm Whatsapp kullanıcıları ile ücretsiz mesajlaşabilirsiniz.

Telefon rehberinizde bulunan tüm Turkcell Bip Messenger kullanıcıları ile iletişim kurabilirsiniz. Whatsapp benzeri olarak isimlendirebileceğimiz mobil uygulamanın kurulumundan sonra Bip şifrenizi girdikten sonra sınırsız sesli, görüntülü ve anlık mesajlaşma gerçekleştirebiliriz. Bip apk sürümünü android cihazları için indirebilir Windows işletim sisteminde çalışan bilgisayarda mobil uygulama açma programları içerisinde kullanabiliriz. Kendine has Türk’lerin en çok kullanabileceği özel emoji ifadeleriyle sohbeti daha keyifli hale getirdiğini belirtebiliriz. Bip kullanıcılarına gönderdiğiniz mesajların okunup okunmadığını ve en son kullanıcının ne zaman çevirimiçi olduğu görebilmeniz mümkündür.

BiP Messenger üzerinden Turkcellin sunmuş olduğu özel Bip internet kampanyalarından faydalanabilirsiniz. Yalnız kampanyaları kullanabilmek için Turkcell Bip indirmek yetmiyor ayrıca Turkcell aboneside olmanız gerekmektedir. Mesajlaşma uygulaması herhangi bir ücret talep etmiyor lakin bulunduğunuz ortamda internet Wi-Fi veyahut mobil verinizi açıp çevirimiçi kullanabilirsiniz.

Önemli Not: Turkcell’in iletişim uygulamasını Avea ve Vodafone hat sahiplerine de ücretsiz sunulmaktadır. Nokia, Samsung, iPhone, HTC, Sony ve diğer akıllı telefon kullanıcıları kullanabilmektedir.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 11 Temmuz 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın