FIFA 2019

yorumsuz
1.355
FIFA 2019

FIFA 2019, Electronic Arts Sports tarafından tüm dünyaya duyurulan en kapsamlı futbol oyunlarından biridir. Son versiyonu ile gören herkesin ilgisini çeken oyun uygulaması, Windows işletim sistemine sahip cihazlarda kolaylıkla oynanabilmektedir. Masaüstü bilgisayarlarınızda veyahut laptoplarınızda FIFA 2019 oyununu rahatlıkla oynayabilmeniz mümkündür.

Üzerinde yapılan değişimler sayesinde grafiklerdeki gerçekçiliklerin artması, ses efektleri ile kendinizi sahada hissetmeniz oldukça yüksek ihtimaldir. FIFA’da hem futbol heyecanını derinden yaşayabileceğiniz bir realite hem de beklentilerinizi karşılayacak bir durum söz konusudur.

FIFA 2019

FIFA 2019 oyununda bilgisayar platformunda toplu şekilde oynanabilen ya da bireysel şekilde futbolun tadını çıkarmayı sağlayan bir oyundur. Daha gelişkin versiyonu ile bir kurgu üzerine kurulmuş olan oyunda hikâye teması da kendini hissettirmektedir. Futbol oynarken aynı zamanda gerçeklik payından da tat alınmaktadır.

Bir oyun uygulaması olarak dünya genelinde milyonlarca insanın sevdiği FIFA, PES ile sık sık kıyaslanmaktadır. 2019 versiyonda pek çok avantajın bulunması, futbol sevenlerin FIFA 2019’a da göz atmasını zorunlu kılmaktadır. Herkesin anlayabileceği bir forma sahip olan oyun oldukça keyif vericidir.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 9 Temmuz 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın