PES Türkçe Spiker Yaması Kurulumu

yorumsuz
2.020
PES Türkçe Spiker Yaması Kurulumu

Bildiğiniz üzere Pes 2013 Dünya üzerinde en çok oynanan futbol oyunudur. Bu yüzden transfer yaması, Türkçe spiker yaması, PTT 1. Lig, taraftar ve takımların forma yaması çıkmıştır. En önemli yama ise oyunu oynarken oyuncu isimlerinin ve takımların sorunsuz Türkçe spiker yaması olarak görülmektedir.

PES Türkçe Spiker Yaması Kurulumu Nasıl Yapılır?

Yamanın eksiksiz Türkçe seslendirmesi ve toplamda 17000’den fazla ses dosyası bulunmaktadır. Önemli olan Pes 2013 Türkçe Spiker yamasını doğru bir şekilde kurulumunu yapıp sorunsuz yamanın çalıştırılmasını sağlamak. Yamanın özelliği ise seslendirmeler ve oyunun orjinaldeki seslendirmelerini oyunda kullanabilme imkanı tanımasıdır. Kurulum.exe dosyasına çift tıklayıp kurulumu yapıp yüklemeyi bekleyin yükleme tamamlandıktan sonra oyuna girin.

Pes 2013 Türkçe Spiker V5 yamasının çıkması üzerine futbol oyunu severler yoğun bir ilgi göstermişlerdir. Yamanın kurulumu kesinlikle oyuna ve kaydettiğiniz dosyalara hiçbir şekilde zarar vermediğini belirtebiliriz. Yamayı indirmek için www.indirson.com/pes-2013-turkce-spiker/ buradan bilgisayarınıza ücretsiz kurabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 6 Nisan 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın