FileZilla Nedir ve Kullanımı

yorumsuz
1.528
FileZilla Nedir ve Kullanımı

FileZilla, sunuculara dosya yükleme veyahut dosya indirme konusunda yardımcı olan programlardan bir tanesidir. Web ortamına dosya taşımak veyahut sunucular ile bilgisayarlar arasında dosya transferi yapmak için kullanılan dosya indirme programı, kolay kullanılabilir özelliklere sahiptir. Bu özelliği ve basit ara yüzü sayesinde konuyla ilgili olan pek çok kişinin birkaç dakika içerisinde çözebileceği donanımdadır.

FileZilla Özellikleri

Dosya aktarımlarını güvenli ortamda yapmak isteyen kişiler için FileZilla ideal bir programdır. İndirme ve yükleme hızı oldukça işlevseldir. Bununla beraber Türkçe dil desteğinin olması, programın anlaşılırlığını arttırmaktadır. Bir dosya indirme programından beklediğiniz ne varsa bu programda bulabilmeniz mümkündür.

4GB’a kadar devam edebilme özelliği bulunan programın kapsamlı bir program olduğunu söylemek doğru olacaktır. Güçlü ve transfer takibi olduğu için kullanıcılarının sorun yaşamdan transferleri gerçekleştirebilmesi mümkündür.

Programın ayarlanabilir hız limitinin bulunması, program seçenekleri ile alternatifler sunması tercih edilirliğini arttırmaktadır. Tüm bunlarla beraber FTP, FTPS ve SFTP desteğinin olması da tercih edilme nedenleri arasında yer almaktadır. Bu yönüyle kendi alanında en çok tercih edilen programlardan biridir.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 24 Mayıs 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın