iPhone’u TV’ye Kablolu Bağlama Nasıl Yapılır

yorumsuz
3.045
iPhone’u TV’ye Kablolu Bağlama Nasıl Yapılır

iPhone’u TV’ye Kablolu Bağlamak için sizin için en kolay ve hızlı yöntem (HDMI) kablo bağlantısı üzerinden olduğunu söyleyebilirim. iPhone iOS apple akıllı cihazını televizyona kablolu şekilde bağlamak için en sık kullanılan yöntemlerden birisi olduğunu söyleyebilirim.

iPhone’u TV’ye Kablolu Bağlama (HDMI) ile Nasıl Bağlanır?

iPhone’da sadece Lightning konnektörü mevcut olduğu için bunu nasıl çözümleceğimizi ve iPhone TV’ye nasıl bağlanır çözümlemek için gerekli anlatımları yapalım. Apple Online Store’da bulunan “Lightning Dijital AV Adaptörü” adlı ürün ve standart, her yerde bulabileceğiniz HDMI kablosunu birleştirerek iPhonumuzu televizyona rahatlıkla ve kolaylıkla bağlantı kurabilirsiniz. Apple Online Store’da 179 TL’den satılan ancak teknoloji mağazalarında daha ucuza satın alabilirsiniz.

Genelde “Lightning Dijital AV Adaptörü” adlı ürün ve standart, her yerde bulabileceğiniz HDMI kablosunu birleştirip iPhone’u tv’ye bağlayarak kullananlar 1080p çözünürlükte oyun oynanama, film izleme ve internet sitelerinde gezinti için kullanılmaktadır. iTunes’dan kiraladığınız tüm filmleri TV ekranlarında yüksek çözünürlükte izleme şansına sahip olabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 5 Mayıs 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın