Zorlu Apple Türkiye Randevu Nasıl Alınır

yorumsuz
2.656
Zorlu Apple Türkiye Randevu Nasıl Alınır

Apple marka mobil telefonunuz veya Apple marka bir cihazınız arızalandı servise göndermek için neler yapmalıyız. Apple Türkiye mağazalarından randevu almak bir o kadar zorlu. Şikayet ettiğiniz bu durumdan biran önce kurtulmak için randevu alma işlemini kolaylaştıracak yöntemi Apple kullanıcılarıyla paylaşalım.

Türkiye mağazaları açılmadan önce Apple şirketinden randevu almak bir o kadar zorlu bir işkenceye dönüşüyordu. Ancak mağazaların açılmasından sonra herkes cihazını rahatlıkla servise gönderebilecek. Apple marka telefon veya bilgisayarınızı servis’e vermek için aylarca uğraşsanız bile randevu alamıyorduk. Peki Apple firması bu konuda randevu almayı kolaylaştırmak için neler yapıyor ve sistem nasıl çalışıyor.

Zorlu Apple Randevu Nasıl Alınır

Zorlu Center Apple Store randevu almak için : http://www.apple.com/tr/retail/zorlucenter/

Akasya AVM Apple Store randevu almak için : http://www.apple.com/tr/retail/akasya/

Randevu almak istediğiniz mağaza için linkte tıklayarak randevu sayfasına giriş yapın. Mağaza hizmetleri bölümünden “Genius Bar” seçeneğini seçerek devam edin. Servis almak istediğiniz apple ürününü seçin. Randevu tarihini belirleyin ve uygun tarih bulabilirseniz “Rezervasyon yapın” seçeneğine tıklayarak zorlu Apple randevu alma işlemini tamamlayabilirsiniz.

Apple Randevu Alma Sorunları

Randevu sistemi her gün saat 00:00‘da yenilendiği için yapılaması gereken bu saatte başkaları randevu almadan almaktır. Eğer Google Chrome tarayıcısı kullanıyorsanız ; Easy Auto Refresh eklentisini indirin ve randevu alma ekranına yeniden giriş yapın.

Randevular 10’ar dk için verildiğinen dolayı başkaları randevu almadan boş bir zaman belirleyerek randevu alabilirsiniz. Bu eklenti sayesinde 2 yada 3 gün içerisinde randevunuzu alabilirsiniz.

 

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 7 Kasım 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın