WhatsApp Mobil Veri Paket Tasarrufu

yorumsuz
2.229
WhatsApp Mobil Veri Paket Tasarrufu

WhatsApp yeni özellikleriyle android ve iOS mobil veri paketlerini daha çabuk biterebilir. Mobil veri paketinde tasarruf sağlanabilmesi için söyleceğimiz adımları tek tek yapmanız gerekecektir.

WhatsApp Mobil Veri Tasarrufu Nasıl Yapılır?

WhatsApp son güncellemesiyle birlikte eklenen özelliklerle mobil’de internet kullanımı bir hayli artırmıştır. En son eklenen PDF dosyalarını gönderme alma işlemiyle mobil veri kotasını büyük bir hızla doldurmaktadır. Bu yüzden dolayı veri paketinin çabuk bitmemesi için “otomatik indirme özelliğini devre dışı bırakma” modunu seçin

Otomatik Medya İndirme Özelliği

Hattınızda kullandığınız size tanımlanmış olan internet paketinde tasarrufu en iyi şekilde sağlayabilmeniz için “otomatik medya indirme” özelliğinide devre dışı bırakmanız gerekiyor. Çünkü uygulamada müzik, video, ses, fotoğraf ve diğer dosya paylaşımı arttığı için bu modun devre dışı bırakılması tasarrufda önemli oranda etki oluşturacaktır. WhatsApp Mobil Veri Paket Tasarrufu nasıl yapılır sorusunun en iyi yanıtı söylediğimiz yöntemlerdir.

Gelişmiş ayarlarından faydalanarak grup’da paylaşılan ve kişisel paylaşımlarınızın telefonunuza kaydedilmemesi için mutlaka otomatik indirme ve medya indirme yöneticisini devre dışı bırakmanızda fayda vardır.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 26 Nisan 2016

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın