Casus Yazılım Programları 2018

yorumsuz
1.531
Casus Yazılım Programları 2018

Bilgisayar kullanıcılarının kişisel bilgi ve verilerini tehdit eden casus yazılımlar gezinilen birçok internet sitesinde ya da kullanılan donanım araçlarında karşımıza çıkmaktadır. Bu tür olasılıkların bilgisayar sistemine zarar vermesi ve özel bilgilerin çalınması gibi riskler taşıması ise kullanıcıların ek programlara ihtiyaç duymalarına neden olmaktadır. Bu alandaki en iyi ve faydalı yazılımlar güvende olmayı sağlarken bilgisayar ve internet hızının da üst düzeyde olmasını sağlamaktadır.

Malwarebytes

Kendine özgü teknolojisi ile casus yazılımları yok etme performansı sergileyen Malwarebytes, bu alanda oldukça popüler ve etkisi yüksek bir yazılımdır. Program casus yazılımları ortadan kaldırdığı gibi olası tehditlere karşı da gereken önlemleri alarak hizmet vermektedir.

BitDefender

Geniş kapsamlı bir antivirüs programı özelliğindeki BitDefender web geçmişi, anlık mesajlaşma ve e- posta gibi kişisel verilerin güvende kalmasını sağlar. Online olarak sörf edilen internet sitelerinde kimlik bilgilerinin kasıtlı kişilerin eline geçmesini önler. Kredi kartı ile alışveriş edilen internet adreslerinde kredi kartı bilgilerinin başkalarının eline geçme olasılığını ortadan kaldırır.

ComboFix

Zararlı yazılımları silme konusunda üstün becerileri olan ComboFix, özellikle Amro.exe adı verilen walvere dosyasına karşı gereken tedbirleri almaktadır. İçeriğinin oldukça geniş olmasından dolayı bilinçli bilgisayar kullanıcıları için daha uygun nitelikleri bulunan bir programdır.

AdwCleaner

Zararlı yazılımlara karşı her an açık ve müsait olan bilgisayar sistemlerini korumak ve güvence altında tutmak için AdwCleaner gibi programlara her kullanıcının ihtiyacı vardır. Özellikle sık program indiren kişiler için oldukça gerekli olan casus silme programları yüklenen program ile birlikte cihazlara yerleşen zararlı yazılımları yok etmeye yardımcı olmaktadır.

Trojan Remover

Bilgisayara bulaşmış durumda olan Truva atı gibi zararlı yazılımları engelleme özelliğine sahip olan Trojan Remover, kullanımı basit ve işlevi oldukça kapsamlı olan bir programdır. Bu tür zararlı ögeler nedeniyle PC sisteminin zarar görmesini istemeyenler Trojan Remover kullanarak bu sorunun önüne geçebilirler.

Microsoft Security Essentials

Casus yazılımların, virüslerin ve diğer kötü amaçlı programların bilgisayara zarar vermesini önleme alanında oldukça başarılı ve popüler olan Microsoft Security Essentials, ücretsiz ve içeriği son derece geniştir. Çevrimiçi ve çevrimdışı sistem tarama özelliği sayesinde bilgisayar ve kullanıcılar her an koruma altında bulunmaktadır.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 28 Aralık 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın