CDBurnerXP Ne İşe Yarar

yorumsuz
1.860
CDBurnerXP Ne İşe Yarar

CDBurnerXP Nasıl kullanıır ne işe yarar gibi bir çok sorunun cevabını arayacağız, CD yazma programı olarak bilinen donanımlı bir programdır. Kullanıcısına ücretsiz olarak İSO yazma, CD, DVD yazma ve müzik CD’si oluşturma fırsatı sunan program, oldukça basit bir kuruluma sahiptir.

CD yazma programı listesinde en işlevsel olanlardan biri de CDBurnerXP’dir. Ücretsiz olmasına karşın kullanım alanı bir hayli geniştir. Blu-Ray yazdırma CD, DVD oluşturma konusunda tercih edebileceğiniz en kapsamlı CD yazma programı olarak önerilmektedir.

CDBurnerXP Özellikleri

CDBurnerXP ile iSO formatında dosyalar oluşturabilmek mümkündür. Oluşturduğunuz bu dosyaları daha sonra CD veyahut DVD üzerinden disklerinize yazdırabilirsiniz. Bununla beraber .bin ve .nrg formatında olan kalıp dosyaları da aynı programla iSO formatına döndürebilmeniz mümkündür.

Birçok CD yazma programının aksine CDBurnerXP’nin Türkçe dil desteğine sahip olduğu bilinmektedir. Dolayısıyla bu avantajla kullanımı ve kontrol etmesi son derece basit ve hızlı olmaktadır.

En iyi ücretsiz Windows programları listesinde yer alan ve kullanıcılarının en beğendiği programlar arasında anılan CDBurnerXP, dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından tercih edilmektedir. USB aygıtlarıyla uyumlu olarak çalışabilen, taşınabilen program bu avantajıyla daha kolay ve pratik kullanılabilmektedir.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 2 Nisan 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın