Chrome Adblock Reklam Engelleme Programı

yorumsuz
1.651
Chrome Adblock Reklam Engelleme Programı

Chrome AdBlock, internet sitelerinden bulunan reklamlardan dolayı sayfa hızını ve bilgisayar performansını etkileyen istenmeyen reklamları kaldırma programıdır. Google Chrome internet tarayıcısı eklentisi olan AdBlock Chrome üzerinden giriş yaptığınız internet sitelerinde bulunan çevirimiçi reklamları kaldırma aracı olarak ücretsiz kullanılmaktadır.

Chrome AdBlock Nedir ve Ne İşe Yarar

Uzun yıllardır Adblock Mozilla Firefox eklentisi olarak hizmet göstermekteydi. Nihayetinde Google Chrome Web tarayıcıları üzerinde çalışması üzerine eklenti desteği sağlanmaktadır. Bildiğiniz üzere eğer internet ortamında çok gezinti yapan biriyseniz mutlaka reklamlardan yakındığınız bir gerçektir. Chrome AdBlock reklam kaldırma sorununu çözebilen ve bu sayede ziyaret ettiğiniz sayfaların hızını artırmasına sebep olmaktadır. Ayrıca bir sitede eğer reklam gösterilmesini istiyorsanız filtreleme seçenekleri sayesinde bu tür isteklerinizi cevaplandırabilmektedir.

İstenmeyen reklamları engelleme programı Chrome Adblock‘un son derece basit kullanım yapısına sahiptir. Filtreleme seçenekleri sayesinde karşılaştığınız pop-up otomatik açılan reklamları engelleyerek internette dolaşma hızınızı artırabilirsiniz. Eklenti sayesinde Firefox ve Chrome tarayıcınızda gözle görülür bir hızlanma olacağından emin olabilirsiniz. İnternet tarayıcı hızı oldukça yavaşladı diyenler için mutlaka Chrome Reklam Engelleme programı Adblock ücretsiz indirmenizi tavsiye ediyoruz.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 15 Temmuz 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın