Crack Dosyaları Nasıl Yüklenir (Oyun ve Programda)

yorumsuz
19.840
Crack Dosyaları Nasıl Yüklenir (Oyun ve Programda)

Windows bilgisayarımıza herhangi bir oyunun veya programı yüklediğimizde crack dosyalarını doğru şekilde nasıl yükleyeceğimizi gösterip crack nasıl yapılır bu yazımızla öğrenmiş olacağız inşAllah. Yalnız sadece crack dosyalarını doğru yere atmamız yeterli olmuyor doğru crack dosyasını indirmemiz gerekiyor. Bu yüzden crack dosyası indirirken doğru crack dosyası olduğuna ve virüslü olmadığına dikkat edin.

Oyun ve Programlarda Crack Nasıl Yapılır?

Genel olarak standart crack yapma aktivitesi C:/Program Files dizinine yapılıyor ancak işletim sistemi eğer 64 bit ise C:/Program Files (x86) isimli alan içerisine genel olarak program ve oyun yüklemeleri bu alanlara yüklenmektedir.

Crack Dosyaları Nasıl Yüklenir (Oyun ve Programda) yüklemiş olduğunuz oyun veya programın masaüstüne atılan kısayol düğmesi üzerine gelip sağ tıklatın ve gelen ekrand sol alt köşede bulunan “Dosya Konumunu Aç” butonuna tıklayın. Yüklenilmiş olan oyun veya programın ana dosya dizinine gideceksiniz. Crack olarak indirilen dosyaları gittiğiniz dizine atmak için tüm crack dosyasını kopyalayın ve dosya konumunu aç deyip geldiğimiz ekranda boş bir yere tüm crack dosyalarını atmanız ve tümünü değiştir demeniz yeterli olacaktır.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 15 Haziran 2016

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın