En iyi Antivirüs Programları 2017

yorumsuz
1.960
En iyi Antivirüs Programları 2017

Kişisel bilgisayarını zararlı yazılım ve virüslere karşı güvende tutmak isteyen herkesin başlıca tercihi olan antivirüs programları olası tehditlere karşı üst düzey koruma sağlamaktadır. Her geçen gün sayıları artan antivirüs yazılımları arasından en iyisini seçmek bilgisayar performansını da artıracağı için bu konuda dikkatli olmak gereklidir.

ESET Smart Security

Geniş içerikli virüs korumasına yönelik özellikleri ile ödüllü bir program olan ESET Smart Security, bireysel ve kurumsal kullanıcılara hizmet vermektedir. Birden çok sistemde sorunsuz bir şekilde çalışma ve mobil cihazlara da uyum sağlayan kapasitesi ile bilgisayarını tüm zararlı tehditlerden karşı korumak isteyenlerin tercih edebileceği niteliktedir.

AVG AntiVirus

Birden çok cihazı tek bir program dahilinde koruma altına almak için ideal olan AVG AntiVirus, otomatik güncellemeleri sayesinde her daim yenilenen ve gelişen bir antivirüs programına sahip olmayı mümkün kılmaktadır. Özellikle internetten alışverişin giderek arttığı bu dönemde kişisel verilerinin üst düzey koruma altında olmasını isteyenler kolayca bu programı yükleyebilirler.

Norton 360

Sadece bilgisayarı zararlı yazılım ve virüslere korumakla kalmayıp kişisel bilgi ve dokümanları da korumak Norton 360 programının en başarılı olduğu konulardır. Kullanışlı tasarımı ve sürekli güncel olan performansı ile her beklentiyi karşılayabilecek özelliktedir.

ESET NOD32

Windows 10 işletim sistemi ile uyumlu başlıca antivirüs programlarından biri olan ESET NOD32, hızını ve etkisini aldığı ödüllerle kanıtlamış bir antivirüs programıdır. Ücretsiz deneme sürümü sonrasında ücretli olarak satın alınarak kullanılması gerekmektedir.

Norton AntiVirus

Bilgisayar, tablet ve akıllı telefonları virüslerden üst düzey koruma amaçlı geliştirilmiş olan program olası zararlara karşı tam koruma altında olmayı sağlamaktadır. Standart, Deluxe ve Premium gibi seçenekleri ile her kullanıcıya hitap eden alternatife sahiptir.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 27 Mart 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın