Google Earth Nasıl Kullanılır

yorumsuz
1.972
Google Earth Nasıl Kullanılır

Google Earth Nasıl Kullanılır, nereden indirmemiz gerekir gibi bir çok özelliklerinden bahsedeceğiz. Google Earth, dünya üzerinde istenilen her noktayı görebilmeyi sağlayan harita olarak tanımlanabilmektedir. Üç boyutlu dünya haritası olarak da bilinen harita programı, Google tarafından geliştirilen ve kullanıcılara sunulan özel bir programdır. Ücretsiz şekilde kullanılabilen program, dünya haritasının uydu görüntülerini alarak kullanımınıza sunmaktadır. Bu sayede kıtalardan adalara, ülkelerden şehirlere kadar her detayı görebilmenizi sağlamaktadır.

Google Earth Özellikleri

Kullanıcıların yalnızca birkaç tıkla istedikleri adresi bulabildiği Google Earth, dünya üzerinde en çok kullanılan harita programıdır. Öğrenmek istediğiniz herhangi bir adresi arama çubuğuna yazarak bulabilirsiniz. Bulduğunuz adrese ulaşabilmek içinse yol tarifi alabilirsiniz. Yol tarifi butonuna tıkladığınızda bulunduğunuz noktadan gitmek istediğiniz noktaya kadar güzergâhınızı oluşturacaktır.

Okullar, restoranlar, hastaneler ve daha pek çok nokta için harita programını kullanabilirsiniz. Uygulama sayesinde birkaç dakika içerisinde öğrenmek istediğiniz adresi bulabilir basit şekilde keşfedebilirsiniz.

Kaydetme ve paylaşma özelliği olan Google Earth ile beğendiğiniz herhangi bir yeri kayıt altına alabilir, hesabınızda paylaşabilirsiniz. Ayrıca dilediğiniz sokakta Street View ile gezinti yapabilirsiniz.

Bilgisayarlardan Google Earth kullanmak için https://www.indirson.com/google-earth/

Android mobil cihazlardan Google Earth kullanmak için https://www.indirson.com/google-earth-mobile/

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 28 Haziran 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın