Smartsputnik Reklam Virüsü Nasıl Silinir Temizlenir?

yorumsuz
1.892
Smartsputnik Reklam Virüsü Nasıl Silinir Temizlenir?

Web tarayıcınız reklam virüsler bulaştıysa ve sizi farklı sitelere otomatikman yönlendiriyorsa bu tarz yapışkan virüslerini nasıl temizleyip kaldırabiliriz. Smartsputnik.ru isimli virüs eğer sizi bu internet adresine veya daha farklı reklam içerikli sitelere yönlendiriyorsa temizleyebilmeniz için aşağıdaki yöntemleri uygulamanız da fayda vardır.

Otomatik Açılan Yapışkan Reklam Virüsü Temizleme

İnternet tarayıcınızda internet gezintileri esnasında bulaşan reklam virüsünü kolaylıkla temizleyebilmeniz için öncelikle AdwCleaner programını indirmeniz gerekiyor. AdwCleaner programını ücretsiz indirip kurduğunuzda diğer izlenecek adımlar aşağıdaki gibidir.

AdwCleaner ile Reklam Virüsleri Nasıl Temizlenir?

Programını kurduğunuzda eğer açıksa internet tarayıcınızı kapatarak programı açmak için çift tıklayın. Programın ekranından “Search” butonuna tıklayarak tarama yaptırın. Tarama işlemi tamamlandıktan sonra silinen virüsler hakkında metin belgesinde rapor ediliyor ve son olarak bilgisayarı yeniden başlatmanız isteniyor.Smartsputnik Reklam Virüsü Nasıl Silinir Temizlenir? sorusunu yanıtı net şekilde alabilmek için Programı buradan indirin.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 6 Mayıs 2016

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın