Windows Kopyası Nasıl Orjinal Yapılır

3 yorum
27.797
Windows Kopyası Nasıl Orjinal Yapılır

Eğer sizlerde Windows işletim sistemi kullanıyor ve güncelleme sonrasında Windows kopyası orjinal değil hatası alıyorsanız. Windows kopyası hatası nasıl kaldırılır detaylı olarak anlatacağız ve sorunu kökünden çözeceksiniz.

Windows Kopyası Hatası Nasıl Kaldırılır

Windows 7 bilgisayarlarda sağ alt köşede çıkan “yazılım sahteciliği kurbanı olabilirsiniz. Bu Windows kopyası veya Windows doğrulamasından geçemedi yapı 7601 Windows orjinal değil” gibi hataları yazıyla sağ alt köşede belirtiyor. Bu hatanın meydana gelmesinin başlıca sebebi olarak Microsoft Windows güncellemelerinin bir tespitidir. Windows kopyası nasıl orjinal yapılır sorusunun yanıtını öncelikle internetten Loader ve Removewat programlarını yükleyerek başlayabilirsiniz. Windows 7 işletim sistemini orjinal Windows yapabilmeniz için “Denetim masası” “Programlar ve Özellikleri” sağ kısımdan yüklü güncelleştirmeleri görüntüle dedikten sonra karşınıza KB971033 güncellemesi çıkacaktır bu güncellemeyi kaldırın Windows kopyası orjinal değil hatasını kaldırmış olun.

Windows 7 7601 Orjinal Değil Hatası Çözümü

Öncellikle sol alt köşeden başlat, denetim masası, programlar ve program özelliklerine girin.
Bu bölümde yüklü olan güncellemeleri görüntüleyin.
Güncellemeler kısmından KB 976932 isimli dosyayı kaldırarak işlemi sonlandırıp Windows hatası orjinal değil yazısından kurtulabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 13 Mayıs 2016

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın

Windows Kopyası Nasıl Orjinal Yapılır (3 Yorum)

  1. Selam bu güncelleme kodlarının ikiside bende yok fakat Windows 7601 var. Bunların dışında kod olabilirmi.

  2. merahaba yazıyı okudum bendede üstteki hatadan var kodu bulamıyorum KB 97 ile başlayan yok sanırım bende bulamyorum. nasıl çözebiliriz önemli birşey mi bu hata çok mu önemlidir. çözülebilir mi? masaüstüne arkaplan resim koyuyorum ama bir iki saniye sonra gidiyor kayboluyr eski ekranı geliyor kalması içnn napıcam o hata ile ilgisi oldgunu düşündügüm için bu hata yı ortadan kaldrmak istiyorum. yardımlarnızı bekliyorum.