Youtube Go

yorumsuz
2.072
Youtube Go

Akıllı telefon ve cihazlarda video indirmek çoğu zaman zor bir süreç olmuştur. Bu süreci kolaylaştırmak, Youtube aracılığı ile cihaza video indirmek için Google tarafından geliştirilmiş Youtube Go kullanılabilir. Uygulama internet hızında ciddi yavaşlıklar olan kullanıcılar göz önünde bulundurularak geliştirmiş ideal bir video indirme programıdır.

Youtube Go Ne İşe Yarar?

Android işletim sistemli cihaza Youtube üzerinden video indirmek için Youtube Go uygulamasını kullanabilirsiniz. Ücretsiz olarak kullanıcılara sunulan video indirme programı Youtube Go’yu özellikle interneti yavaş olan ve Youtube üzerinden video indirmekte zorluk çeken kişiler kullanmalıdır. Youtube ile bağlantılı bir uygulama olmasına karşın daha farklı birçok özelliği bulunur. İndirilen videolar internet gereksinimi olmadan izlenebilmektedir. Uygulama kapsamında videoların izlenmesi ve paylaşımı gibi işlemler yapılabiliyor. Müzikleri indirme zorunluluğu olmadan doğrudan dinleyebilme şansına da sahipsiniz.

Youtube Go Nasıl Kullanılır?

Uygulamanın açılış ekranında Youtube ana sayfası gibi bir sayfa sizi karşılayacak. Üst kısımdaki arama kısmından istediğiniz video için arama yapabilirsiniz. Ana sayfa bölümünün hemen yanında Saved isimli sekmede indirmiş olduğunuz videoları görebileceksiniz. İndirme sırasında dosyanın kalitesine yönelik tercihler yapma imkanına da sahipsiniz. Bu aşamada Save butonu yerine Play butonuna tıklarsanız videoyu indirmeden sadece izleyerek kapatabilirsiniz. Kayıtlı olan indirilmiş videolar için videonun sağ kısımda bulunan üç nokta işaretinden seçenekleri görüntüleyebilirsiniz. Buradan internet kullanımı olmadan başka bir cihaza video gönderimi yapabilirsiniz.

Youtube GO android sürümünü buradan indir

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 27 Şubat 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın