Advanced SystemCare Sistem Temizleme Hızlandırma

yorumsuz
1.680
Advanced SystemCare Sistem Temizleme Hızlandırma

Bilgisayarlarımız zamanla ilk kullandığımız hızdan çok çok geride olarak bir hızla  devam eder bunun başlıca sebebi her yüklenen programın  sisteme bir yük getirmesi ve sildiğiniz dosyaların bigisayarınzda silinme aşamasında bazı dosyaları  bırakmasından dolayı sistem  gün geçtikçe işlem yaptıkça daha çok yavaşlamaya  devam eder. birde bizim bilmediğimiz istem dışı olarak bilgisayarımıza bulaşan spy walvere  programlarının sizden habersiz olarak çalışması  bilgisayarınızın hızını oldukça yavaşlatacaltır.

Bu bahsettiğimiz olayların harcinde bir çok sebepten dolayı bilgisayarımızda yavaşlamalar görebiliriz. Peki bizim bu sistemi korumamız sistemi daha çok hızlandırmamız için ne yapmamız gerekiyor; bildiğimiz üzere piyasa bir çok sistem temizleme programları ve çerez silme programları  yer almaktadır. Bu  programlar içersinde bize en faydalı ve en doğur  programın hangisi olduğu konusunda bir çok soru gelmektedir. Sistem temizleme ve bilgisayar hızlandırma konuunda bizlere en faydalı olan Advanced SystemCare hakkında sizlere bilgiler sunacağız.

Oyun severler içinde bilgisayarın hızı oldukça önemli olduğunu düşünürsek eğer bu program ile hem bigisayarımızı zararlı yazılımlara karşı korumuş hemde bilgisayarımızı hızlandırarak oyun oynayan kulanıcılara yadım edecek olan Advanced SystemCare programı  bizleri bu konularda çok rahatatmış olacaktır. Şimdi program hakkında  biraz bilgi verelim.

Advanced SystemCare programını bilgisayarımza indirdikten sonra standart olarak yükleme işlemlerini yapıyoruz. Kurulum bittikten sonra programa tıklayıp açıyoruz. Prgramın bir çok özelliği bulunmaktadır. genel bir tarama yaparak  ilk başta bilgisayarımızdaki gereksiz dosyaları gizli çalışan casus prgramları ve zarar görmüş kayıt defterlerini bulup  silecektir.

Program üzerinde akıllı rem özelliği ile bilgisayarınızın hızını ayarlayıp düzenleyebilirsiniz. İnternet gücü ayaları kısmı sayesinde interneti çok kulananlar için choreme firefox gibi tarayıcılarınız denetleyip sizlere en iyi ayarlaı yapmaktadır. Program install uygulaması sayesinde kurulum esnasında fazla kurulan dosyaları bulmakta ,disk üzerinde gereksiz dosyaları analiz eder ve sizin onayınızı alarak silme işlemini gerçekleştirmektedir.

Bilgisayar kullanıcıları için bilgisayar hataları bilgisayar hızlandırmak için kullanabileceğiniz en iyi sistem temizleme bilgisayar hızlandırma programı Advanced SystemCare diyebiliriz. Programı  indirirmek için Advanced SystemCare linkinden faydalanabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 10 Nisan 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın