IObit Uninstaller Program Kaldırma Aracı

yorumsuz
1.717
IObit Uninstaller Program Kaldırma Aracı

IObit Uninstaller, bilgisayardan silemediğiniz klasörleri ve kaldıramadığınız Windows programlarını kaldırma programıdır. Bilgisayar kullanıcılarının bilgisayar bakımlarını yapabileceği ve çok kolay hızlı bir şekilde program kaldırma işlemini yapabileceğiniz ücretsiz araçlar arasında yer almaktadır.

IObit Uninstaller Nedir ve Kullanımı

PC’de gereksiz programları listeler ve tüm programları kökten kaldırmak için güçlü araçlar içerir. Depolama alanında gereksiz yer kaplayan programaları tarar ve silmeniz için önerilerde bulunur. IObit Uninstaller Program kaldırma aracı uzun süreli bilgisayar kullanımında binlerce program ve uygulamanın kayıt defterinde program artıkları birikmektedir. Bu tür dosyalar programı denetim masası, program ekle ve kaldır yolunu izleyerek kaldırsanız bile kayıt defterinde bulunan gereksiz dosya kalıntıları sistemden silinmemektedir.

IObit Uninstaller 6.1 serial sürümü ile program kaldırma sürecinde veya kayıt defteri temizleme esnasında meydana gelen sorunlar olursa sistem gerik yükleme noktası oluşturabilmeniz mümkündür. Ancak IObit Uninstaller programı bu işleme ihtiyaç duymamanız için oldukça stabil çalışma performansı göstermektedir. Windows güncellemeleri bilgisayarımıza sorunlara yol açmaktadır bu sebeple sorunlardan kurtulabilmek adına IObit Uninstaller program kaldırma aracının Windows Uptadet silme özelliğinden faydalanabilirsiniz. Bu özellik sayesinde sistem sorunlarını tespit eder ve güncellemeleri ortadan kaldırabilirsiniz.

Web tarayıcınıza bulaşan ve geri kaldıramadığınız zararlı internet tarayıcısı eklentilerini kaldırmak içinde çözümler sunuyor. Bu eklentiler arasında anasayfa ve arama motoru değiştiren, kişisel bilgilerinizi çalmaya yönelik birden çok eklentileri sistemden kolaylıkla silebilmektedir. Eğer Windows’un program kaldırma araçlarını yetersiz buluyorsanız mutlaka IObit Uninstaller programını indirmenizi tavsiye ederiz.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 27 Temmuz 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın