CCleaner Bilgisayar Hızlandırma ve Bakım Programı

yorumsuz
1.761
CCleaner Bilgisayar Hızlandırma ve Bakım Programı

CCleaner, sistem bakım, onarım, optimizasyon ve temizlik programı Windows, Android ve Mac işletim sistemleri üzerinde ücretsiz kullanılmaktadır. Bilgisayarın ve android cihazımızın ilk günkü performansında çalışmasında büyük rol oynayan gelişmiş optimizasyon araçlarıyla hizmet vermektedir.

CCleaner Nedir ve Neden Kullanmalıyız

CCleaner pro programı yardımıyla Windows, Mac ve android üzerinde gereksiz çalışma gösterip hafıza ve performans kaybına sebep olan gereksiz dosyaları temizlemektedir. Sistemin kayıt defterinde bulunan hataları giderir ve daha iyi performans sergilemesi için daha sistemin güçlü ve kararlı çalışma performansı göstermesine neden olmaktadır. CCleaner programının en temel çalışma prensibimi ise kısaca bilgisayar hızlandırma, sistem bakım, onarım ve temizlik programı olarak çalışma performansı kaydetmektedir. Bu yönden ele alacak olursak sistem performansında önemli ölçüde performansı artıracak profesyonel araçlar yer almaktadır.

Profesyonel Sistem Temizlik Araçları

Sistem bakım, onarım ve optimizasyon araçları olsun gerekse programın daha kolay kullanımı için sunduğu ara yüz desteği ile her yaştan kullanıcının rahat ve özgürce kullanma imkanı sağlamaktadır. CCleaner temizlik ve optimizasyon programını genel olarak ele aldığımız vakit sistem üzerinde gereksiz hafıza alanı kaplayan içerikleri temizleyerek ek depolama ortamına olanak tanımaktadır. Böylelikle hafızada ve sistem performansında hissedilir yükselme görebiliriz.

CCleaner’ın Türk Kullanıcıları için Özellikleri

Türk kullanıcılarının daha kolay kullanımı ve farklı avantajlar sunarak bakım, onarım ve temizlik programından en iyi şekilde fayda sağlamaları için özel bir çalışma yürütmüşlerdir. Bu çalışmanın karşılığını büyük ölçüde aldıklarını söyleyebiliriz. Türkçe dil desteği sunan, oyunlarda DLL dosyası hatalarını gideren, ActiveX ve Class sorunlarını gidermekte yardımcı olmaktadır. Yardım dosyaları ve benzeri içeriklerde tek tıklamayla temizlik sağlamak adına kaliteli hizmet vermektedir.

CCleaner indir

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 12 Temmuz 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın